

Κωνσταντίνος Νικολάου
Για τα καλά επιβεβαιώνονται οι προθέσεις των ανθρώπων της ΑΕΛ για να δημιουργήσουν ένα διεθνές δίκτυο επαφών με άλλες ομάδες. Μετά τη συμφωνία με τη Λεβάντε, η οποία ανακοινώθηκε χθες (28/05), οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι κοντά σε συμφωνία και με την Τζένοα!
Αφού προκύψει οριστική εξέλιξη, η συνεργασία με την ομάδα της Σέριε Α αναμένεται να είναι παρόμοια με εκείνη που θα υπάρξει με το σύλλογο της Λα Λίγκα (πανηγύρισε πρόσφατα την άνοδο).
Στο επίκεντρο θα είναι δηλαδή η ανάπτυξη εξελίξιμων παικτών, ενώ πέραν τούτου η συμφωνία θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επισκέψεις τόσο από πλευράς Ιταλών, όσο και από πλευράς της Λεμεσιανής ομάδας.
Οι κινήσεις αυτές κρίνονται ως εξαιρετικά σημαντικές για τους ανθρώπους της ΑΕΛ, οι οποίοι έχουν κάνει αρκετές ενέργειες προκειμένου να διευρύνουν τον κύκλο τους, συνάπτοντας συνεργασίες με συλλόγους που αγωνίζονται στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Σαφέστατα λοιπόν το ότι ανακοινώθηκε η συμφωνία με τη Λεβάντε αποτελεί μόνο την αρχή, καθότι όταν γίνει επίσημο και για την Τζένοα… το επόμενο βήμα θα είναι να καταφέρουν οι εμπλεκόμενες ομάδες να βγουν κερδισμένες απ’ τη μεταξύ τους συνεργασία.