ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
26° Λευκωσία,
22 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

ΑΕΛ: Συμφωνία με Parimatch

Ενημέρωση από τους γαλαζοκίτρινους

24sports team

info@24sports.com.cy

Την σύναψη εμπορικής συμφωνίας με τη στοιχηματική εταιρεία Parimatch ανακοίνωσε η ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Νέα Εμπορική Συμφωνία

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στα πλαίσια της συνεχής εμπορικής της ανάπτυξης ανακοινώνει την σύναψη της συνεργασίας με την στοιχηματική εταιρεία Parimatch!

Η ΑΕΛ αποτελεί ένα από τα αρχαιότερα και ιστορικότερα σωματεία του νησιού. Έτσι, αυτή η ιστορική πορεία θα συνεχιστεί πλάι στην Parimatch! Το λογότυπο της Parimatch πρόκειται να κοσμήσει την επίσημη φανέλα της ΑΕΛ, αφού θα αποτελεί το μέγα χορηγό της ομάδας για φέτος.

Η Parimatch αποδεικνύει καθημερινά τη μεγάλη στήριξη που δίνει στον αθλητισμό, επενδύοντας συνεχώς σε διάφορα αθλητικά, εκπαιδευτικά και κοινωνικά προγράμματα.

Πληροφορίες για την Parimatch:

Η Parimatch είναι μια διεθνής εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων με πάνω από 25 επιτυχημένα χρόνια παρουσίας στην αγορά. Πιο συγκεκριμένα, εδρεύει στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών, την Ασία και την Αφρική. Τα τελευταία 4 χρόνια, ξεκίνησε την πορεία της και στην Ευρώπη, με πρώτο σταθμό την Κύπρο. Σε όποια χώρα βρίσκεται συνεργάζεται με κορυφαίες εγχώριες ομάδες και προσωπικότητες του αθλητισμού. Οι μεγαλύτερες συμφωνίες που είχε σε παγκόσμια εμβέλεια, όπως η Γιουβέντους, η Λέστερ και η Έβερτον, συνεχίζονται δυναμικά! Ακόμα, οι εγγεγραμμένους χρήστες της ανέρχονται πάνω από 2 εκατομμύρια, ενώ τοποθετούνται καθημερινά (μέσω των πλατφόρμων της) περισσότερα από 650,000 στοιχήματα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Parimatch απασχολεί περισσότερους από 2,000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο!

Στην Κύπρο λειτουργεί νόμιμα με άδεια αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β (αρ. άδειας B0013), παρεχόμενη από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ημερομηνία έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2019). Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://parimatch.com.cy.

Η ΑΕΛ καλωσορίζει την Parimatch στην μεγάλη γαλαζοκίτρινη οικογένεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση