ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

Ο κεντρικός αμυντικός είναι στις προτεραιότητες και τα «θέλω» της ομάδας απ' αυτόν γνωστά

Δημήτρης Βρουλλίδης

Δημήτρης Βρουλλίδης

Αριστεροπόδαρο και προφανώς ικανό να ηγηθεί της οπισθοφυλακής τον θέλει κι αν όχι τώρα, τότε ιδανικά το συντομότερο τόνε θέλει η ΑΕΛ τον στόπερ που θα πάρει για να αυξήσει ποσοτικά και ποιοτικά τις επιλογές του Ντούσαν Κέρκεζ για το κέντρο της άμυνάς του.

Το προφίλ του παίκτη που ψάχνουν οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι γνωστό. Το είχε σκιαγραφήσει δημόσια ο ίδιος ο προπονητής, αποτυπώνεται και στην περίπτωση του Ξάντρο Σενκ που «έπαιξε», αλλά κατά πως φαίνεται δεν προχωρά. Υπό κανονικές συνθήκες θα θεωρούσαμε την υπόθεση αυτή τελειωμένη βάσει της πληροφόρησης που προκύπτει (σημειώνεται, δε, πως ο παίκτης έχει ήδη πιάσει δουλειά ενόψει της νέας σεζόν συμμετέχοντας στην προετοιμασία της Τβέντε, με την οποία άλλωστε διατηρεί συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο). Ο μοναδικός λόγος που δεν το δένουμε σχοινί-κορδόνι είναι πως οι -θετικές για την ομάδα- ανατροπές στις υποθέσεις των Γερολέμου και Τόρρες είναι ακόμα πολύ πολύ φρέσκιες και δείχνουν πώς μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν τα δεδομένα.

Η στόχευση στον Σενκ δείχνει την πρόθεση να αποκτηθεί ένας παίκτης που να μπορεί να πάρει ηγετική θέση στο «μέτωπο» της άμυνας. Ο Ολλανδός ασφαλώς δεν ήταν η μοναδική περίπτωση που κοιτούσαν οι άνθρωποι της ΑΕΛ, αφού στη λίστα τους υπήρχαν εξ αρχής ακόμα πέντε με έξι ονόματα παικτών που θεωρούνται επίσης αξιόλογες επιλογές, ικανές να καλύψουν τα «θέλω» τους. Κι από τη στιγμή που η ενίσχυση σ’ αυτή τη θέση είναι στις προτεραιότητες, στο επόμενο διάστημα πιθανόν να προκύψουν κι εξελίξεις. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Πανηγυρική στιγμή από το πρόσφατο φιλικό με τη Δόξα. Φωτογραφία από την επίσημη σελίδα της ΑΕΛ στο facebook

ΑΕΛ: Πήρε σχήμα

Με τον Σάντος καλύφθηκαν όλες οι προτεραιότητες και το ρόστερ πήρε σχήμα
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X