ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Στον «αέρα» Χάρης και Αβραάμ

Ο ένας μάλιστα έχει ήδη ενημερωθεί...

24sports team

info@24sports.com.cy

Στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΛ στη νέα σεζόν, πιθανόν να συμπεριληφθούν και Κύπριοι με πολυετή προσφορά στην ομάδα του Λιμανιού όπως δηλαδή οι Χάρης Κυριάκου και Ανδρέας Αβραάμ... δύο εκ των αρχηγών του συνόλου.

O 31χρονος δεξιός μπακ, έπειτα από μία πενταετία στη Λεμεσό, θα διαβεί όπως όλα δείχνουν το κατώφλι της πόρτας της εξόδου καθότι μάλιστα έχει ενημερωθεί σχετικά με τη συγκεκριμένη εξέλιξη. 

Ήδη γίνεται λόγος σε διάφορα διαδικτυακά στέκια για έναν πιστό «στρατιώτη» με προσφορά αξιόλογη και πως στα δύσκολα όχι μόνο ήταν παρών, αλλά έδειξε και μεγάλο φιλότιμο κερδίζοντας τον σεβασμό. Σε αριθμούς, η προσφορά του αντικατοπτρίζεται από 90 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ΑΕΛ.

Tα ίδια ισχύουν περίπου και για τον Αβραάμ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι  33χρονος αριστερός μπακ-χαφ ενδεχομένως να μην συνεχίσει και μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του στη Λεμεσό ν' αναγκαστεί να βρει άλλη ομάδα για να κλείσει την καριέρα του. Ο εξ Αραδίππου πολύπειρος εξτρέμ κατέγραψε 110 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση