ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Στο προσκήνιο το όνομα του Άκη Έλληνα

Ο πρώην πρόεδρος το σωματείου των «γαλαζοκιτρίνων» δέχτηκε κρούσεις για να αναλάβει τα ηνία της εταιρείας

Σάββας Λαζανιάς

Άρχισε η ονοματολογία σε σχέση με την επόμενη μέρα στα διοικητικά της ΑΕΛ. Η απόφαση του Ανδρέα Σοφοκλέους για αποχώρηση από την προεδρία της εταιρείας είναι ειλημμένη και πλέον έχουν ξεκινήσει διάφορες ζυμώσεις και επαφές για να βρεθεί διάδοχη κατάσταση.

Άρχισαν οι επαφές για την εξεύρεση διάδοχης κατάστασης στα διοικητικά της ΑΕΛ

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα τις τελευταίες ώρες στα γαλαζοκίτρινα στέκια είναι αυτό του Άκη Έλληνα. Δεν είναι όμως μόνο οι φημολογίες. Ο κ. Έλληνας έχει προσεγγιστεί από επιφανείς ΑΕΛίστες, οι οποίοι τον πιέζουν να επιστρέψει στα διοικητικά της ομάδας μετά από 14 χρόνια.

Ο ίδιος δεν παρουσιάζεται αρνητικός και το σκέφτεται σοβαρά ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να προεξοφληθεί. Μπορεί να δέχεται έντονες πιέσεις ο κ. Έλληνας όμως δεν πρόκειται να κάνει το μεγάλο «come back» εάν δεν υπάρξουν κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις που έχει ζητήσει.

Ο Άκης Έλληνας διετέλεσε πρόεδρος του σωματείου της ΑΕΛ για μια διετία (2003-05) ενώ κατείχε διάφορα πόστα και στα προηγούμενα διοικητικά συμβούλια. Ως γνωστό, η ποδοσφαιρική εταιρεία της ΑΕΛ δημιουργήθηκε το 2008, στην προεδρία της οποίας βρισκόταν από την ίδρυση της ο Αντρέας Σοφοκλέους.

Ο κ. Σοφοκλέους θα παραχωρήσει τις μετοχές του στο σωματείο και στη συνέχεια θα περάσουν στα χέρια αυτού που θα αναλάβει την προεδρία της εταιρείας. Μάλιστα, διαβεβαίωσε όλους όσους απαρτίζουν το γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο ότι θα παραμείνει κοντά στην ομάδα και θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα το ποδοσφαιρικό τμήμα.

 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξενέρωμα (vid)

Ξενέρωμα (vid)

Δεν πήρε καμιά ομάδα αυτό που καιγόταν για να πάρει
24sports team
 |  ΑΕΛ
Μαέ και Αβραάμ ήταν οι πρωταγωνιστές στις καλύτερες φάσεις του ματς

ΑΕΛ: Της κάνει

Κράτησε το μηδέν πίσω κι αυτό την ευνοεί στον επαναληπτικό έστω κι αν δεν νίκησε
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X