ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Στο πλάνο... «κολλάνε» μια χαρά

Στο μυαλό του Κέρκεζ η εγχώρια αγορά και οι γνώριμες λύσεις

Χάρης Χαρίτωνος

Χάρης Χαρίτωνος

charitonosc@sppmedia.com

Το πλάνο και οι κινήσεις προγραμματισμού για το ρόστερ της ΑΕΛ ενόψει της επόμενης σεζόν, βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και ανακοινώσεις είναι πιθανόν πως θα προκύψουν αρχές Ιουνίου.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ μαζί με τους στενούς του συνεργάτες, αξιολογούν με προσοχή την εγχώρια μεταγραφική αγορά, αφού όσοι αποκτηθούν δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής, αλλά επίσης γνωρίζουν από πρώτο χέρι και τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος μας.

Ήδη, η πρώτη μεταγραφική κίνηση, ενόψει της νέας σεζόν, είναι ο Αλαστέρ Ρέινολντς, ο οποίος θα ενταχθεί στο ρόστερ ως ελεύθερος από την Καρμιώτισσα και θα δώσει άλλη μια λύση στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ποδοσφαιριστές τύπου... Ρέινολντς είναι αυτούς τους οποίους επιδιώκει να αποκτήσει ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας. Δηλαδή, νεαρούς και ταλαντούχους, οι οποίοι είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους και κάποιου είδους... επανεκκίνηση σε μια πιο μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΛ, αφού ως γνωστόν ο Σκοτσεζο-Κύπριος υπήρξε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα.

Από την άλλη, ενδιαφέρον θα υπάρξει και για πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές με παραστάσεις και έτοιμους αγωνιστικά να προσφέρουν ποικιλοτρόπως στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια.

Σε αυτά τα κριτήρια, «κολλάει» σε πολύ μεγάλο βαθμό το γεγονός πως αξιολογείται ως μία ιδανική περίπτωση ο Κεβίν Μπεριγκό. Για τον Γάλλο φορ της Πάφου δεν επιβεβαιώνεται οτιδήποτε, ασφαλώς και... κολλάει κι αυτός στο πλάνο, ωστόσο θα φανεί στο μέλλον αν θα προκύψει οτιδήποτε.

Όσο για τον Κίρε Ριστέφσκι, τον οποίο προσέγγισε η ΑΕΛ και τον Ιανουάριο αλλά δεν τα βρήκε μαζί του στο οικονομικό, θα γίνει εκ νέου προσπάθεια αφού πρόκειται για παίκτη που δεν βγαίνει από το μυαλό του Κέρκεζ, με τον Βόσνιο τεχνικό να πιστεύει πως είναι πολύ αξιόλογη επιλογή για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χάρης Χαρίτωνος

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση