ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Στο «περίμενε» του Ζάντερ

Λιγοστές πιθανότητες να κλείσει τέτοιο deal

Δημήτρης Βρουλλίδης

Από τη μία υπάρχει η δεδομένη ανάγκη της ομάδας για ενίσχυση στη θέση που αγωνίζεται. Από την άλλη έχεις μια λύση γνώριμη και δοκιμασμένη, που μοιάζει να ταιριάζει απόλυτα στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, ελεύθερη από συμβατικές δεσμεύσεις. Με τέτοια δεδομένα, δεν ήθελε και πολύ για να προκύψει το «φλερτ» ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Ζάντερ Σαντάνα.

Αυτό το καλοκαίρι οι «γαλαζοκίτρινοι» θα κλείσουν το κενό που δεν είχαν χρόνο να καλύψουν τον περασμένο Γενάρη, μετά την πώληση του Χρήστου Γουήλερ στον ΑΠΟΕΛ τη… 12η μεταγραφική.

Μια περίπτωση σαν αυτή του Ζάντερ προφανώς και δεν τους αφήνει αδιάφορους. Ο Βραζιλιάνος έδειξε τι πάστας παίκτης είναι κυρίως στην προ διετίας θητεία του στον Απόλλωνα. Τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, δε, είναι τέτοια που τον κάνουν να μοιάζει ως μια ιδανική επιλογή για να καλύψει ολόκληρη την πτέρυγα στο 3-5-2 που προτιμά να παίζει συνήθως ο Κέρκεζ.

Η περίπτωσή του, ωστόσο, μόνο απλή και εύκολη δεν είναι. Στην επαφή που υπήρξε μεταξύ τους, η πλευρά του παίκτη μετέφερε σε αυτήν της ΑΕΛ ότι περιμένει και κάτι άλλο, πιθανώς καλύτερο σε οικονομικό επίπεδο από αυτό που μπορούν να δώσουν οι «γαλαζοκίτρινοι».

Το κασέ του παίκτη, άλλωστε, είναι πολύ ψηλό για τα δεδομένα της ΑΕΛ. Για να προχωρήσει οποιαδήποτε κουβέντα περί επιστροφής του στη Λεμεσό, εννοείται πως θα πρέπει να ζητήσει πολύ λιγότερα από τις 240 χιλιάδες ευρώ ετησίως που έπαιρνε, σύμφωνα με τα σερβικά δημοσιεύματα, στον Ερυθρό Αστέρα.

Σε κάθε περίπτωση, λόγοι για χρονοδιαγράμματα και πίεση χρόνου δεν συντρέχουν αυτό το καλοκαίρι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν στη μέση ευρωπαϊκές υποχρεώσεις κι έτσι, όσο περιμένει ο Ζάντερ, μπορεί να περιμένει κι η ΑΕΛ.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

Ο κεντρικός αμυντικός είναι στις προτεραιότητες και τα «θέλω» της ομάδας απ' αυτόν γνωστά
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X