ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Στο επίκεντρο η συνέλευση και... νέο ντέρμπι

Πέραν από το αγωνιστικό, μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν και τα όσα θα λεχθούν αύριο (28/09)

Εύη Χριστοδούλου

Πολλά είναι τα ανοιχτά θέματα στην ΑΕΛ, αφού πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι και το ζητούμενο ανάκαμψης, στο προσκήνιο είναι και η αυριανή γενική συνέλευση του Σωματείου που θα γίνει στο Saint George Hall.

Είναι μια γενική συνέλευση που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού θα δοθούν αρκετές απαντήσεις από πλευράς Δ.Σ. για το οικονομικό κομμάτι, για τις οφειλές που έπρεπε να πληρώσει ο Ανδρέας Σοφοκλέους και δεν έπραξε, αλλά και για όλα όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί και το πλάνο του Σωματείου για τη συνέχεια, ώστε να βγει χωρίς προβλήματα η σεζόν.

Τα μέλη του Σωματείου, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις και να πάρουν απαντήσεις, στα «καυτά» θέματα που απασχολούν.

Παράλληλα με τη γενική συνέλευση, παίκτες και τεχνική ηγεσία παραμένουν συγκεντρωμένοι στο δικό τους κομμάτι και το νέο ντέρμπι που έρχεται με την Ανόρθωση. Η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει την «Κυρία» και καλείται να βρει τον τρόπο να πάρει πάση θυσία τη νίκη.

Ο Χρήστος Χαραλάμπους πρέπει να βρει τον τρόπο να… γυρίσει ο διακόπτης για να μπορέσει να βγάλει αντίδραση η ομάδα του και να επιστρέψει στις νίκες. Είναι μεγάλο το στοίχημα να πάρει νίκη σε ντέρμπι η ΑΕΛ, κάτι που αν γίνει, η ομάδα θα κερδίσει την ηρεμία της και θα βάλει ένα… στοπ στη μουρμούρα των τελευταίων εβδομάδων. Είναι στα πόδια του Κύπριου τεχνικού και των ποδοσφαιριστών του, να αλλάξουν αγωνιστικό πρόσωπο και να δώσουν χαρά στον κόσμο τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων-ΑΕΛ: Last chance...

Απόλλων-ΑΕΛ: Last chance...

Η διάκριση στην δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση είναι μια λύση που αμφότερες θα κυνηγήσουν.
Παντελής Παντελή
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ