ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Στα υπόψιν και ο Γρηγορίου - Πως έχει το σκηνικό

Εκτός απροόπτου ο διάδοχος του Χαραλάμπους δεν θα είναι Κύπριος

Εύη Χριστοδούλου

Αρκετά ονόματα γνώριμων και μη προπονητών έχουν προταθεί στους ιθύνοντες της ΑΕΛ τις τελευταίες ώρες. Όπως είναι φυσιολογικό, από τη στιγμή που προέκυψε το «διαζύγιο» με τον Χρήστο Χαραλάμπους, τα ονόματα έρχονται βροχή στα γραφεία της ομάδας για τον αντικαταστάτη του. Κάποια ονόματα είναι γνώριμα και κάποια όχι.

Ένας εξ αυτών που προτάθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι του Ελλαδίτη κόουτς, Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος είχε ως τελευταίο προπονητικό σταθμό τον Ιωνικό, ενώ διετέλεσε μεταξύ άλλων και προπονητής σε Λαμία, ΑΕΛ Λάρισας, Πανιώνιο, Ατρόμητο.

Εδώ και ώρες έχουν διαρρεύσει οι περιπτώσεις Σάββα Παντελίδη και Αργύρη Γιαννίκη, εντούτοις, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Νίκος Χριστοδουλίδης, έχει ενώπιον του και την περίπτωση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Στους διοικούντες της ΑΕΛ προτάθηκαν και προπονητές από Βαλκανικές χώρες, περιπτώσεις οι οποίες και αυτές εξετάζονται.

Όλα συντείνουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ότι ο διάδοχος του Χρήστου Χαραλάμπους στον πάγκο δεν θα είναι Κύπριος. Θα είναι είτε Ελλαδίτης είτε από κάποια άλλη χώρα ο νέος κόουτς της ΑΕΛ, με τον πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη, να εντατικοποιεί στις επόμενες ώρες τις διεργασίες και επαφές για να παρθεί η απόφαση για τον εκλεκτό.

Θέλει να κλείσει το θέμα όσο πιο σύντομα γίνεται για να μπορέσει ο νέος κόουτς, να πιάσει άμεσα δουλειά και να εκμεταλλευτεί τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων. Επιβάλλεται με την επανέναρξη του πρωταθλήματος οι γαλαζοκίτρινοι να παρουσιάσουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση