ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Στα «πρέπει» είναι εδώ!

Άλλο ένα τρίποντο απ' αυτά που «απαγορεύεται» να χάσεις

Ακόμη μια νίκη μέτρησε χθες η ΑΕΛ, μιας και επικράτησε της Καρμιώτισσας με 3-1 στο Τσίρειο. Μια νίκη απ’ την οποία μπορείς να κρατήσεις πράγματα, με το πιο σημαντικό απ’ όλα την συνέπεια που βγάζει η ομάδα σε αντιπάλους τους οποίους «πρέπει» να κερδίσεις.

Μέχρι στιγμής μετρά στο πρωτάθλημα τρεις νίκες και μια ήττα. Όλες οι νίκες ήρθαν κόντρα σε ομάδες τις οποίες και επιβάλλεται να κερδίσεις αν στοχεύεις ψηλά. Νέα Σαλαμίνα, Ολυμπιακός (εκτός έδρας) και Καρμιώτισσα δεν θα είναι εύκολο καρύδι για καμιά ομάδα, και οι «Λέοντες» έπραξαν το καθήκον τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αυτό που οφείλεις να κρατήσεις είναι το γεγονός πως η ΑΕΛ αποκτά πολυφωνία. Τέρματα με σουτ εκτός περιοχής, ωραίο τελείωμα του Μαέ εντός περιοχής, ενώ απείλησε και απ’ τον αέρα. Αυτό τον πλουραλισμό στην επίθεση τον θέλεις και είναι πέρα για πέρα σημαντικός.

Ασφαλώς τώρα ακολουθούν δυο ντέρμπι με ΑΕΚ και Ομόνοια. Είναι παιχνίδια κλειδιά ενόψει της συνέχειας. Δυο νίκες μπορούν να σε απογειώσουν και να μιλάμε για άλλα, δυο ήταν μπορούν να σε αποσυντονίσουν. Τα χθεσινό παιχνίδι λοιπόν ανήκει στο παρελθόν και πλέον οι «Λέοντες» επικεντρώνονται στη συνέχεια και τα δυο ντέρμπι που ακολουθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: «We Are Part of your Team»

ΑΕΛ: «We Are Part of your Team»

Ένα πρόγραμμα που αφορά τη διαχείριση των υφιστάμενων και μελλοντικών χορηγών – συνεργατών
 |  ΑΕΛ
X