ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Ριστέφσκι Vol. 2

Απασχόλησε έντονα τον Γενάρη

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Τον Ιανουάριο και όταν η ΑΕΛ βγήκε στην πιάτσα για κεντρικό αμυντικό, το όνομα του Κίρε Ριστέφσκι έπαιξε έντονα στο ρεπορτάζ όπως σας είχε αποκαλύψει το 24sports (ΔΕΣ ΕΔΩ). Ήταν η πρώτη επιλογή που για διάφορους λόγους χάλασε, παρά το γεγονός πως έμοιαζε ως μια πολύ καλή επιλογή. Το όνομα του Ριστέφσκι λοιπόν επανέρχεται και φαίνεται πως και τώρα βρίσκεται στο μπλοκάκι του Κέρκεζ.

Και αν τον Γενάρη ήταν δεσμευμένος με την Ουίπεστ της Ουγγαρίας και λίγο πολύ ήταν ένα θέμα αυτό, πλέον ο 30χρονος διεθνής γεννημένος στην Μπίτολα, είναι ελεύθερος και εξετάζει τις επιλογές του.

Μάλιστα έρχεται από μια σεζόν με αρκετές συμμετοχές μιας και κατέγραψε 27 συμμετοχές, οι πλείστες στο δεύτερο μισό της περιόδου. Πέραν τούτου ο Κίρε σήκωσε και το κύπελλο Ουγγαρία πριν από λίγες μέρες στην παράταση κόντρα στην Φέχερβαρ.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ θεωρούσε πολύ καλή επιλογή τον Ριστέφσκι με κάποια χαρακτηριστικά του να ξεχωρίζουν. Το καλό του πόδι είναι το αριστερό και είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν τέτοιο κεντρικό αμυντικό, ενώ έχει γεμάτες σεζόν σε πρωταθλήματα στα Βαλκάνια (Τίρανα, Ραμποτνίσκι, Σλάβια Σόφιας) αλλά κυρίως στην Ουγγαρία (Βάσα και Ουίπεστ).

Το όνομα λοιπόν του Ριστέφσκι είναι εκεί, και παίζει στο ρεπορτάζ της ΑΕΛ, χωρίς όμως να σημαίνει πως πρόκειται για μια τελειωμένη περίπτωση. Ας μην ξεχνάμε πως έρχεται και ένα Euro στο οποίο ο Ριστέφσκι θα συμμετάσχει και είναι συνήθως μια ευκαιρία αυτή για τους ποδοσφαιριστές ώστε να πλασάρουν με καλύτερα οικονομικά δεδομένα τον εαυτό τους στο παζάρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Ισορροπία ήθελε

ΑΕΛ: Ισορροπία ήθελε

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ζητούν από τον Μάζαν ακριβώς αυτό που είπε ο μάνατζερ του
24sports team
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: «Be our Captain»

ΑΕΛ: «Be our Captain»

Η ομάδα της Λεμεσού ενημερώνει σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας
 |  ΑΕΛ