ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Πρώτα να κλείσει το θέμα του κόουτς

Οι διεργασίες στην ΑΕΛ συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς

Οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να κλείσουν όσο πιο σύντομα γίνεται το θέμα του νέου τεχνικού για να μπορέσει να αρχίσει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.

Η Λεμεσιανή ομάδα έκανε την πρόταση της στον Κρις Κόλμαν και περιμένει την απάντηση του, με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν ότι θα προκύψει τελικά συμφωνία και ο Ουαλός θα είναι το νέο αφεντικό στο γαλαζοκίτρινο αποδυτήριο.

Ο Παναγιώτης Γιάννου μέσα από τις επαφές που είχε με τους υποψήφιους κατέληξε στον Κόλμαν, αφού θεωρεί ότι έχει όλα όσα χρειάζεται για να πετύχει το πρότζεκτ… νέα ΑΕΛ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, θέλει πρώτα να κλείσει το θέμα του προπονητή και ακολούθως θα τρέξουν τα θέματα των μεταγραφών. Θεωρείται δεδομένο ότι ενδιαφέρουν διάφοροι παίκτες από την εγχώρια αγορά την ΑΕΛ, όμως πρώτα θα έρθει ο νέος κόουτς και μετά θα γίνουν οι όποιες κινήσεις για ποδοσφαιριστές.

Όσο αφορά τις αποχωρήσεις, προέκυψαν ήδη έξι αφού αποχαιρέτησαν οι Ολιβέιρα, Μπάστο, Μορέιρα, Μεντόζα, Μπεραχίνο και Τσούκα και θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν κι άλλες στην πορεία.

Οι αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων θα είναι πολλές, οπότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι περιμένει αρκετή δουλειά τόσο το νέο κόουτς όσο και τον τεχνικό διευθυντή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση