ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24 sports

ΑΕΛ: Πρόταση σε Κόλμαν, περιμένουν απάντηση

Το ενδιαφέρον πήρε επίσημη μορφή

Εύη Χριστοδούλου

Το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για τον Κρις Κόλμαν πήρε και επίσημη μορφή και πλέον είναι κοντά σε συμφωνία. Οι δύο πλευρές τις τελευταίες μέρες ήταν σε συζητήσεις και νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Λεμεσιανή ομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ουαλό προπονητή και πλέον περιμένει την απάντηση του.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παναγιώτης Γιάννου, βρήκε τον εκλεκτό του στο πρόσωπο του Κόλμαν, παρά το γεγονός ότι υπήρχε ακόμη ένα όνομα στη shortlist του. Μέσα από τις συζητήσεις που είχαν οι δύο πλευρές, ο Γιάννου θεωρεί ότι το πλάνο και η φιλοσοφία του κόουτς, ταιριάζει με αυτό που έχει στο μυαλό του για τη νέα ΑΕΛ, γι’ αυτό και πάρθηκε η απόφαση να του γίνει επίσημη πρόταση. Μια πρόταση που αφορά τόσο τον ίδιο όσο και το τιμ που θα φέρει μαζί του αν την αποδεχτεί.

Πλέον στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο περιμένουν να τους απαντήσει ο Ουαλός αν την αποδέχεται ή όχι, και αναλόγως θα προκύψουν εξελίξεις. Αν αποδεχτεί την πρόταση, τότε θα είναι το νέο αφεντικό στο αποδυτήριο της ομάδας, και θα πιάσει δουλειά για να χτίσει μαζί με τον τεχνικό διευθυντή μια ομάδα όπως την ονειρεύεται ο κόσμος της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση