ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Πολλά τα ανοιχτά κεφάλαια

Έχει αρκετή δουλειά η νέα διοίκηση

Εύη Χριστοδούλου

Στην ΑΕΛ εργάζονται πυρετωδώς για την ομαλή διαδοχή, από την εταιρεία στο Σωματείο, κάτι που αναμένεται να γίνει την 1η Ιουνίου. Από την πλευρά του το Σωματείο, προχωρά σε διάφορες ενέργειες ώστε να είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο που θα αναλάβει μέχρι να διαφανεί αν θα προκύψει κάποιος επενδυτής ή όχι.

Με το που αναλάβει και επίσημα τη διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας το Σωματείο, θα αρχίσουν να τρέχουν και όλα τα θέματα του προγραμματισμού με στόχο το χτίσιμο μιας ανταγωνιστικής και πρωταγωνιστικής ομάδας. Πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή και το αν θα παραμείνει ή όχι στο τιμόνι ο Χρήστος Χαραλάμπους.

Ο Κύπριος τεχνικός, ανέλαβε ως υπηρεσιακός μετά την αποχώρηση Γιανέφσκι, και ομολογουμένως με το ρόστερ που είχε στη διάθεση του έκανε καλή δουλειά στον τελικό, παρουσιάζοντας μια ομάδα που διεκδίκησε μέχρι τέλους το τρόπαιο.

Όταν και εφόσον ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή, θα αρχίσουν να τρέχουν τα θέματα προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ. Υπάρχουν παίκτες που τα συμβόλαια τους λήγουν, υπάρχουν παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο αλλά δεν ικανοποίησαν και ούτω καθεξής.

Για παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους όπως οι Νταβόρ, Παντελή, Τεϊσέιρα και στην ομάδα θα τους ήθελαν να παραμείνουν, θα πρέπει να… γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις και επαφές, για να διαφανεί αν υπάρχει έδαφος.

Από εκεί και πέρα, μεγάλος πονοκέφαλος θα είναι οι αποδεσμεύσεις παικτών που δεν πρόσφεραν καθόλου. Κάποιοι που έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου αλλά έδειξαν ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» για να αποχωρήσουν από τους γαλαζοκίτρινους.

Είναι πολλά τα ανοιχτά κεφάλαια στην ΑΕΛ αυτή τη στιγμή, και το Σωματείο καλείται να σηκώσει μανίκια, να πιάσει δουλειά, και να κάνει σωστές κινήσεις και επιλογές.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση