ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Πλάνο... αντίδρασης

Πρέπει να βγει μπροστά και να φιλοδωρήσει την αντίπαλη εστία με τέρματα

Η εμφάνιση της ΑΕΛ κόντρα στο ΑΠΟΕΛ ήταν απογοητευτική και έτσι ήρθε η βαριά ήττα στο ΓΣΠ. Τίποτα δεν λειτούργησε σωστά, απ’ την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Έγιναν πολλά ατομικά λάθη, αλλά και σε επίπεδο τακτικής το πλάνο του Ντούσαν Κέρκεζ δεν λειτούργησε ποτέ.

Οι «Λέοντες» βάζουν μια τελεία στο παιχνίδι κάπου εδώ και η σκέψη όλων είναι στον επόμενο αγώνα. Όλοι τους έκαναν την αυτοκριτική του και είδαν τι δεν δούλεψε για να το διορθώσουν. Το παιχνίδι με τη Δόξα είναι μια ευκαιρία ανατροπής του αρνητικού κλίματος που πάει να δημιουργηθεί.

Σε αυτό τον αγώνα ο Ντούσαν Κέρκεζ θα αλλάξει τα σχέδια του. Κλειστοί χώροι, έμφαση στην άμυνα, και πρώτιστος στόχος το μηδέν δεν θα υπάρχουν. Δεν μπορείς να παίξεις με αυτό τον τρόπο την Δόξα. Κίνηση, ταχύτητα, ενέργεια, επιθετικός προσανατολισμός. Η ΑΕΛ πρέπει να δείξει τα δόντια της και για να το πράξει αυτό πρέπει να βγει μπροστά και να φιλοδωρήσει την αντίπαλη εστία με τέρματα.  

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντούσαν Κέρκεζ θα έχει επιπλέον επιλογή για το πλάνο του τον Αρμένιο Γκαζαριάν. Από εκεί και πέρα μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες για τη συμπερίληψη στην αποστολή των Μεντόγεβιτς και Μαέ, ενώ εκτός θα μείνει ο παροπλισμένος Μάρκο Αντάμοβιτς.

Το παιχνίδι με τη Δόξα σίγουρα δεν είναι εύκολο και απλό. Οι «Λέοντες» όμως πρέπει να αντιδράσουν και η επιλογή είναι μια και μοναδική. Νίκη πάση θυσία…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Έμειναν δυο...όλε όλε για τον τίτλο

Ήταν κυπελλούχοι

Η πρόκριση για την ΑΕΛ ήταν κυρίως θέμα νοοτροπίας
Δημήτρης Χριστοφόρου
 |  ΑΕΛ
Ξενέρωμα (vid)

Ξενέρωμα (vid)

Δεν πήρε καμιά ομάδα αυτό που καιγόταν για να πάρει
24sports team
 |  ΑΕΛ
X