ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Πέφτει η αυλαία σε μια κακή σεζόν

Η Λεμεσιανή ομάδα υποδέχεται τη Δόξα στο τελευταίο ματς της χρονιάς

Εύη Χριστοδούλου

Τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν ολοκληρώνει σήμερα η ΑΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι υποδέχονται τη Δόξα, σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι για τους ίδιους. Μετά και την απώλεια του κυπέλλου, η σεζόν κρίνεται αποτυχημένη, και στην ομάδα, θέλουν να την αφήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται πίσω τους.

Αυτό που περιμένουν ουσιαστικά, είναι να ολοκληρωθεί και αυτό το παιχνίδι, και ακολούθως να αρχίσουν να βλέπουν την επόμενη μέρα, η οποία ομολογουμένως θα είναι πολύ διαφορετική από ότι τα τελευταία 15 χρόνια, αφού ο Ανδρέας Σοφοκλέους αποχωρεί οριστικά και η διαχείριση περνάει στα χέρια του Σωματείου.

Στο σημερινό παιχνίδι, ο Χρήστος Χαραλάμπους αναμένεται να… δώσει χρόνο συμμετοχής σε ένα κράμα νεαρών και βασικών παικτών έχοντας ως στόχο να κλείσει τη σεζόν με μια νίκη. Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι το σημερινό, θα είναι και το τελευταίο με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα για αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Είτε λόγω λήξης συμβολαίων, είτε λόγω του ότι δεν ικανοποίησαν με την απόδοση τους. Αναμένεται να δούμε αρκετές αλλαγές και το φετινό καλοκαίρι στο ρόστερ της ΑΕΛ αφού πολλοί είναι αυτοί που έδειξαν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Πέφτει η αυλαία λοιπόν, σε μια σεζόν που εξελίχθηκε και τελείωσε με άσχημο τρόπο, και από αύριο, το Σωματείο αρχίζει δουλειά με στόχο να φτιάξει μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Περιμένουν πολύ περισσότερα

ΑΕΛ: Περιμένουν πολύ περισσότερα

Οι «γαλαζοκίτρινοι» περιμένουν από τον Μορσάι να παρουσιαστεί βελτιωμένος και να γίνει πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ