ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Πάει να το χτυπήσει…νούσιμα

Ο Ντούσαν Κέρκες πλέον έχει επιλογές

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Την επαφή με τον κόσμο την επιλέγει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο Ντούσαν Κέρκες, μιας και ζει σε μια ομάδα της οποίας το περιβάλλον και το ξέρει και το αντιλαμβάνεται ως γεμάτο θεωρίες συνομωσίας. Ο τρόπος να μπαίνουν πράγματα στη θέση τους είναι να τα βάζει ο ίδιος και με αυτό τον τρόπο όποτε φουντώνουν σενάρια, τον ακούμε να μας εξηγεί τις σκέψεις του.

Όταν μπουν να παίξουν Μεντόγιεβιτς και Αντάμοβιτς θα έχει μια τετράδα να βάλει που θα τους υπολογίζει όλους, περίπου, το ίδιο

ΑΕΛ: «Ο πρόεδρος δίνει ενέργεια στην ομάδα...»

Αυτή τη φορά, ήθελε να ξεκαθαρίσει τις ενέργειες του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους που βοήθησαν στο να μείνει η ομάδα ενωμένη αλλά και στο φινάλε να ενισχυθεί με 1+2 επιλογές. Ο Μηνάς Αντωνίου ήταν στον σχεδιασμό ούτως ή άλλως, ενώ οι Μεντόγιεβιτς και Μαέ του καλύπτουν κάποια κενά που ήθελε να καλύψει.

Αυτές οι δυο επιπλέον επιλογές δε θα είναι διαθέσιμες για τον αγώνα του ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ, ένα πολύ δυνατό ντέρμπι που θα δείξει και τι μπορεί να κάνει η φετινή ομάδα. Στο αντίστοιχο περσινό, πήγαιναν με φόρα και το γεγονός πως δεν έχασαν έφερε χαμόγελα. Φέτος είναι κάπως πιο νωρίς και δεν έχει διαμορφωμένα δεδομένα, όμως ένα διπλό σίγουρα σε κάνει πιο αισιόδοξο.

Με βάση τη λογική των όσων δοκίμασε απέναντι στον ίδιο αντίπαλο πέρσι, θα εκτιμούσε κανείς πως θα δούμε ξανά τριάδα στην άμυνα με τους Ντόσα, Αντρέ και Γκοντάλ να είναι διαθέσιμοι για να ξεκινήσουν. Για τους παίκτες που θα κάνουν τις πλευρές έχει πλέον τέσσερις επιλογές, Γουίλερ και Αβραάμ αριστερά, Νιλς-Μηνάς δεξιά, κάτι που είναι πιο «δόκιμο» από την περσινή επιλογή που ήταν ο Αντόνια.

Στα χαφ Αντάμοβιτς δεν υπάρχει λόγω τραυματισμού, ο Νταβόρ έπαιξε με την Ελπίδων της πατρίδας του αλλά είναι πολύτιμος και το ίδιο ισχύει για τον Γαστανιάγα. Όταν μπουν να παίξουν Μεντόγιεβιτς και Αντάμοβιτς θα έχει μια τετράδα να βάλει που θα τους υπολογίζει όλους, περίπου, το ίδιο. Πέρσι ο Φιντέλις δεν ήταν στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους βέβαια.

Στη θέση του «10ριου» ο Γκαζαριάν θα ήταν φαβορί αλλά τον «πρόδωσε» το στομάχι. Υπάρχει ο Αγκάνοβιτς που δεν ικανοποιεί με τα όσα δίνει αλλά αφού έμεινε υπολογίζεται και την ποιότητά του την ξέρουμε και οι Χουράδο, Κάρλος μπροστά.

Αριθμητικά, πλέον το πράγμα βγαίνει αν και στο κέντρο της άμυνας είναι υπό συζήτηση το πράγμα για το κατά πόσο ο Ράσο άμα χρειαστεί μπορεί να ανταποκριθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

Οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής
24sports team
 |  ΑΕΛ
X