ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Πάει και ο Τουρέ

Μετά τον Ριστέφσκι... ο Ιβοριανός

Δημήτρης Βρουλλίδης

Δημήτρης Βρουλλίδης

Προτάθηκε, αξιολογήθηκε, απασχόλησε, αλλά… Τα δεδομένα της συγκεκριμένης περίπτωσης δεν ήταν εξ αρχής υπέρ της κι έτσι, παρά το ενδιαφέρον που επέδειξε για τον Ιβοριανό, η περίπτωση του Τομάς Τουρέ δεν προχωρά για την ΑΕΛ.

Ο 27χρονος εξτρέμ δεν υπολογίζεται από την Ανζέ, πράγμα που φαίνεται άλλωστε από το γεγονός ότι είχε περάσει τις δύο προηγούμενες σεζόν ως δανεικός και φέτος… βολοδέρνει στα γήπεδα της τέταρτης τη τάξει κατηγορίας της Γαλλίας, αγωνιζόμενος στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Η περίπτωσή του, ωστόσο, δεν είναι απλή. Από τη μία το συμβόλαιο που ακόμα τον δεσμεύει με τη γαλλική ομάδα κι από την άλλη το ψηλό κασέ του κι η επιθυμία του να βρει, προφανώς, συμβόλαιο αντίστοιχο με αυτό που έχει (εξού και το γεγονός ότι οι εκπρόσωποί του ψάχνονται σε διάφορες κατευθύνσεις και τον έχουν προτείνει μεταξύ άλλων και στον Παναθηναϊκό βάσει των ελλαδικών ρεπορτάζ) οδήγησαν σε τέλμα την περίπτωσή του, τουλάχιστον με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν τούτη τη στιγμή.

Το ψάξιμο της ΑΕΛ στην αγορά για παίκτη που θα την ενισχύσει στα άκρα της επίθεσης συνεχίζεται, λοιπόν, κάτι που ισχύει και για τη θέση του στόπερ μετά το ναυάγιο με τον Ριστέφσκι. Πρόθεση για «ανοίγματα» κι υπερβολές δεν υπάρχει, συνεπώς για να γίνει όντως κίνηση θα πρέπει οι άνθρωποί της να εντοπίσουν ποδοσφαιριστή που να τον «σηκώνει» το πορτοφόλι της και που θα τους πείσει ότι μπορεί να δώσει περισσότερα από αυτούς που έχουν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση