ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24 sports

ΑΕΛ: Πάει για ξένο προπονητή

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Λεμεσιανής ομάδας, έχει μια πολύ σημαντική απόφαση να πάρει

Οι πληροφορίες των τελευταίων εβδομάδων για τον Αλέξη Γαρπόζη επιβεβαιώθηκαν. Ο Κύπριος τεχνικός σε συνάντηση που είχε με τους ιθύνοντες της ομάδας, διαπιστώθηκε διάσταση απόψεων και έτσι αποτελεί οριστικά παρελθόν.

Πλέον μετά το ξεκαθάρισμα όσο αφορά την περίπτωση Γαρπόζη, στην ΑΕΛ στρέφουν την προσοχή τους στο να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Ο Παναγιώτης Γιάννου σήκωσε μανίκια και έχει ήδη μια μικρή λίστα με 2-3 υποψήφιους που θεωρεί ότι πληρούν τα κριτήρια που έχουν τεθεί.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Λεμεσιανής ομάδας, έχει μια πολύ σημαντική απόφαση να πάρει, αφού θα πρέπει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή με έναν προπονητή ο οποίος θα μπορέσει να βελτιώσει την ομάδα.

Όλα δείχνουν ότι ο αντικαταστάτης του Αλέξη Γαρπόζη θα είναι από την ξένη αγορά. Ο Παναγιώτης Γιάννου συνεχίζει τις επαφές με τους υποψήφιους και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις. Στόχος είναι να κλείσει σύντομα το θέμα για να μπορέσει ο νέος τεχνικός μαζί με τον τεχνικό διευθυντή να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό.

Όσο αφορά τις αποχωρήσεις από το ρόστερ, συνεχίζονται οι επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου, ώστε να βρεθεί η φόρμουλα και να αποχωρήσουν με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος για την ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση