ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Όχι στο βόλεμα

Η εξάδα δεν σημαίνει υλοποίηση στόχων

Το γεγονός πως η ΑΕΛ μπήκε στην εξάδα δεν σημαίνει από μόνο του ότι πέτυχε τον στόχο της και ο Κέρκεζ το γνώριζε εξ αρχής, όμως το κακό για την ΑΕΛ είναι ότι οι παίκτες του δεν έδειξαν να πιάνουν το μήνυμα πριν το ματς με την Ομόνοια.

Μπορεί τα βαθμολογικά δεδομένα να μην την ευνοούν στην προσπάθειά της να φτάσει στην τέταρτη θέση, που εκτός απροόπτου θα δώσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το πρέπει να μπαίνουν στο γήπεδο μόνο και μόνο για να βγάλουν την υποχρέωση.

Αυτό δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση στο προφίλ που έχει φτιάξει η ομάδα με τον Κέρκεζ στο τιμόνι και είναι βέβαιο ότι ο προπονητής δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Άλλωστε, οι ομάδες που έχει να αντιμετωπίσει έχουν και αυτές κίνητρα και στόχους που εφόσον τους κυνηγήσουν με αποφασιστικότητα, αν απέναντί τους βρίσκουν ένα σύνολο βολεμένο ή αδιάφορο, δεν είναι δύσκολο να ξεφύγει το πράγμα και να έρθουν ήττες με βαρύ σκορ όπως αυτή του Σαββάτου (7/3).

Στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ η ΑΕΛ καλείται να δείξει το κανονικό της πρόσωπο και να παίξει με τη μαχητικότητα που τη διέκρινε στα περισσότερα ματς της χρονιάς, ακόμα κι αυτά που δεν της έβγαιναν. Κανείς δεν έχει απαίτηση να τη δει να κερδίζει τους πάντες. Το να το προσπαθήσει, ωστόσο, επιβάλλεται.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X