ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Οριστικά στο Σωματείο το ποδοσφαιρικό τμήμα!

Σημαντική εξέλιξη στους «γαλαζοκίτρινους»

Σημαντική εξέλιξη στην ΑΕΛ με το Σωματείο να αναλαμβάνει τελικά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η διαχείριση θα περάσει στα χέρια του σωματείου από την 1η Ιουνίου.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού και η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ ενημερώνουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ, ότι η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος επιστρέφει στο Σωματείο μας, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί στην έκτακτη γενική συνέλευση του Μαΐου. Από την 1η Ιουνίου η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος περνά στα χέρια του Σωματείου και ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με άτομα για να στελεχώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά.

Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι μπαίνουμε σε μια νέα εποχή για το Σωματείο μας καθώς μετά από 15 ολόκληρα χρόνια το μεγαλύτερο τμήμα του Σωματείου επιστρέφει στο σπίτι του. Σίγουρα αναμένονται δυσκολίες όμως με τις προσπάθειες του ΔΣ αλλά και τη στήριξη του κόσμου μας είμαστε σίγουροι ότι οι όποιες δυσκολίες θα ξεπεραστούν και η ομάδα θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική για τη νέα χρονιά. Είναι μια μεταβατική περίοδος για το ποδοσφαιρικό τμήμα, και οι όποιες αποφάσεις, θα παρθούν πολύ προσεχτικά και με γνώμονα πάντα το καλό της ΑΕΛ μας. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και ζητάμε την στήριξη του διαχρονικού αιμοδότη και προστάτη της ιδέας της ΑΕΛ, του τεράστιου κόσμου μας. Είμαστε βέβαιοι ότι με την στήριξη του κόσμου μας μπορούμε να πετύχουμε πολλά!

Παράλληλα σαν ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού, εκφράζουμε τον σεβασμό μας αλλά και συνάμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ, κ. Αντρέα Σοφοκλέους για την τεράστια συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια. Το όνομά του είναι πλέον χαραγμένο στην ιστορία της ΑΕΛ μας, για τα όσα πρόσφερε με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2012 με ολόκληρη την πόλη μεθυσμένη για 44 μέρες αλλά και του κυπέλλου το 2019. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Αντρέας Σοφοκλέους μας έχει ενημερώσει ότι θα παραμείνει κοντά στην ομάδα και θα στηρίξει τις προσπάθειες του Σωματείου.
Η ΑΕΛ είναι ο κόσμος της!

Με εκτίμηση
ΔΣ ΑΕΛ
ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ

»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση