ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: «Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι»

Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση στην οποία έλαβε μέρος αντιπροσωπεία της ομάδας, με στόχο την ενημέρωση μαθητών κατά του ρατσισμού, εξέδωσε η ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Λύκειο Πολεμιδιών είχαν την τιμή να δώσουν το παρών τους σήμερα (27/02) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Γιάννης Γερολέμου, Ράιν Μαέ, Νταβόρ Στρασκόφσκι και Μομσίλο Ράσο, ο Team Manager της ομάδας μας Πάμπος Χριστοφόρου και η εκπρόσωπος τύπου Αριάδνη Γενεθλίου.

Το πρόγραμμα, το οποίο απευθυνόταν σε μαθητές Μέσης Εκπαίδευσης, άρχισε το 2016 με στόχο την ενημέρωση των μαθητών κατά του ρατσισμού, με κεντρικό μήνυμα ότι, όλοι είμαστε ίσοι, ανεξαρτήτως χρώματος, εθνικότητας, θρησκείας και ικανοτήτων.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και εκπρόσωποι του Υπουργείου Παιδείας καθώς και εκπρόσωποι από Σχολεία από όλη την Κύπρο τα οποία, σε αυτά τα τέσσερα χρόνια συμμετείχαν με διάφορες εκδηλώσεις στο πρόγραμμα «Όλοι Διαφορετικοί, Όλοι Ίσοι».

Η εκδήλωση περιλάμβανε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τους μαθητές του Λυκείου καθώς και αγώνα futsal με τη συμμετοχή της ομάδας του Σχολείου και τη φιλική συμμετοχή των ποδοσφαιριστών μας όπως και ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

O Μποντούροβ με τη φανέλα της εθνικής Βουλγαρίας

ΑΕΛ: Το κασέ του Μποντούροβ

Τόσα προνοούσε το συμβόλαιο που είχε ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος του Κέρκεζ με την ομάδα του Ιράν, από την οποία μένει ...
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X