ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Οι προτάσεις που έφυγαν και η... αποζημίωση σε Ντέγοεστ

Τι ισχύει για Σέρνιτς και Μαρς

Εύη Χριστοδούλου

Ο κόσμος της ΑΕΛ, μετά την απόκτηση των Ζαχαρίου, Μάμα και Φιλιώτη, περιμένει να δει τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Κρις Κόλμαν και Παναγιώτης Γιάννου εξετάζουν μεταγραφικούς στόχους, και έχουν καταλήξει σε κάποιους ποδοσφαιριστές που πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια που θα γίνει.

Έφυγαν ήδη προτάσεις από πλευράς ΑΕΛ, και περιμένουν απαντήσεις. Ανάλογα με το τι θα απαντήσουν οι… εκλεκτοί, θα έχουμε και ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες μέρες. Άλλωστε στόχος είναι να συμπληρωθεί σε μεγάλο αριθμό το ρόστερ μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να… τρέξουν οι διεργασίες, αφού είναι πολλά τα κενά στο ρόστερ, μιας και η λίστα ξένων/κοινοτικών, περιλαμβάνει μόνο τους Μεντόγεβιτς, Μίντσεφ και Ντε Λούκας.

Από εκεί και πέρα, στο κεφάλαιο αποχωρήσεις, στην ΑΕΛ φαίνεται να τα βρίσκουν με τον Σεμπαστιέν Ντέγοεστ για να λυθεί το συμβόλαιο του. Βέβαια, ο Βέλγος αμυντικός δεν θα… φύγει όπως οι προηγούμενοι που ζήτησαν μόνο τα δεδουλευμένα τους και τίποτα άλλο. Από την αρχή ήταν αδιάλλακτος και ζητούσε ολόκληρο το συμβόλαιο της επόμενης σεζόν.

Μέσα από τις συζητήσεις που έγιναν, έβαλε λίγο νερό στο κρασί του και έριξε κάπως τις απαιτήσεις του, όμως και πάλι θα πάρει… γερή αποζημίωση για να περάσει την πόρτα εξόδου των γαλαζοκιτρίνων. Πέρα από τον Ντέγοεστ, απομένει να ξεκαθαρίσει το θέμα των Μαρς και Σέρνιτς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Πήραν μια γεύση

ΑΕΛ: Πήραν μια γεύση

Όσοι νέοι ήταν στην χθεσινή προπόνηση, πήραν μια πρώτη γεύση του τι εστί ΑΕΛ, και σίγουρα… έπαθαν την πλάκα τους
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ