ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Στα πολλά... πλάνο για τον Κύπριο παίκτη

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Παναγιώτης Γιάννου

Κωνσταντίνος Νικολάου

Κωνσταντίνος Νικολάου

nikolaouk@sppmedia.com

Αρκετά ενδιαφέροντα ειπώθηκαν στη δημοσιογραφική διάσκεψη της ΑΕΛ, με το γενικότερο αίσθημα που προκύπτει να είναι η σοβαρότητα που βγάζει τόσο ο Παναγιώτης Γιάννου (τεχνικός διευθυντής), όσο και ο Κρις Κόλμαν (προπονητής).

Εκείνο που τονίστηκε μεταξύ άλλων είναι η θέληση για δουλειά και η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας με ορίζοντα τα επόμενα χρόνια (δεν βλέπουν βραχυπρόθεσμα), ενώ αποφεύχθηκαν τα μεγάλα λόγια.

Παρά ταύτα, στα πολλά που δηλώθηκαν θα εστιάσουμε στο πλάνο το οποίο αναμένεται να εκπονηθεί... για τον Κύπριο παίκτη. Μέχρι στιγμής ανακοινώθηκαν οι Ραφαήλ Μάμας και Παναγιώτης Ζαχαρίου, ενώ ήδη στη Λεμεσιανή ομάδα βρίσκονται ορισμένοι συμπατριώτες μας με παρών, αλλά και μέλλον. Πέραν όμως των παικτών που έχουν φτάσει στην πρώτη ομάδα των «γαλαζοκιτρίνων» είναι και αρκετοί ταλαντούχοι στις ακαδημίες.

Ο κ. Γιάννου λοιπόν, ανέφερε πως όντως υπάρχει ταλέντο, όμως για να μπορέσουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα χρειάζεται να υπάρξει ένα πρόγραμμα. Ο ίδιος κουβαλά αρκετές εμπειρίες σε επίπεδο ακαδημιών λόγω της προϋπηρεσίας του στην ΑΕΚ και υπογράμμισε την πεποίθηση του ότι το εν λόγω πλάνο είναι υλοποιήσιμο.

Η σχετική αναφορά:

«Πρέπει να αξιολογήσουμε την κατάσταση στον παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι υπάρχουν ξένοι, δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Το κενό που υπάρχει μεταξύ ακαδημίας και πρώτης ομάδας είναι τεράστιο. Τα πρωταθλήματα και οι δομές της ΚΟΠ δεν βοηθούν. Όμως είναι ένα γεγονός. Πρέπει να βάλουμε εμείς πλάνο. Δεν υπάρχει κανένα πλάνο.

Αν βάλουμε ένα πλάνο στα επόμενα χρόνια θα έρθει αποτέλεσμα. Ταλέντο έχουμε. Πρέπει αυτό το ταλέντο με πλάνο να ανέβει στην πρώτη ομάδα. Να γαλουχηθεί με την νοοτροπία της ΑΕΛ. Μέσα από μια διαδικασία να παίξει και στα σημαντικά παιχνίδια. Η λέξη κλειδί είναι το πλάνο. Εμείς μιλάμε για την ΑΕΛ και δεν μας ενδιαφέρει κάτι άλλο. Μπορούμε να κάνουμε κάτι που μπορεί να γίνεται πουθενά. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Πήραν μια γεύση

ΑΕΛ: Πήραν μια γεύση

Όσοι νέοι ήταν στην χθεσινή προπόνηση, πήραν μια πρώτη γεύση του τι εστί ΑΕΛ, και σίγουρα… έπαθαν την πλάκα τους
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ