ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Ο Σόφο ζητά αποζημίωση

Πληροφορίες του 24sports αναφέρουν…

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Πολλά και διάφορα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής τηλεδιάσκεψης αφού η ΚΟΠ χωρίς να παίρνει θέση επί των θεμάτων επιτρέπει προς το παρόν στις ομάδες να τοποθετούνται προβαίνοντας η κάθε μια στις δικές τις εισηγήσεις.

Λίγο πολύ, κάποιες εξ αυτών είναι υπέρ της διακοπής και κάποιες, πολύ λιγότερεςö στηρίζουν το σενάριο να παιχτούν τα ματς στο γήπεδο εάν και εφόσον οι συνθήκες μας το επιτρέψουν.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η ΑΕΛ δια του προέδρου της Ανδρέα Σοφοκλέους έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση η οποία έχει να κάνει με την διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι ο Ανδρέας Σοφοκλέους πρότεινε οι τέσσερις ομάδες που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα να πάρουν τα εισιτήρια της Ευρώπης ανάλογα με τη θέση που τους αναλογεί. Η Ομόνοια δηλαδή στο Τσάμπιονς Λίγκ και η Ανόρθωση να ξεκινήσει ως δεύτερη από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ.

Από κει και πέρα, ο πρόεδρος των Λεμεσιανών ζήτησε όπως η ΑΕΛ και η ΑΕΚ ως δύο ομάδες που αδικούνται από την πιο πάνω εξέλιξη, λάβουν το 20% των εσόδων που θα προκύψουν από τη συμμετοχή των τεσσάρων ομάδων.

Επιπλέον όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Ανδρέας Σοφοκλέους πρότεινε επίσης όπως να μην διαβαθμιστεί καμία ομάδα αλλά και να μην ανέβουν άλλες ομάδες στην πρώτη κατηγορία.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

Οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής
24sports team
 |  ΑΕΛ
X