ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Ο Κέρκες σήκωσε μανίκια...

Ο Ντούσαν Κέρκες βάζει το στίγμα του στην ομάδα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Σάρκα και οστά παίρνει σιγά σιγά η νέα ΑΕΛ. Ο Ντούσαν Κέρκες έχει κάνει την αξιολόγηση του, έχει δει πολλούς ποδοσφαιριστές, έχει κρίνει αρκετά βιογραφικά και προχωρά στις μεταγραφές. Αυτή η νέα ΑΕΛ θα έχει την υπογραφή του.

Δεν θα βιαστούμε να την κρίνουμε, ούτε να κάνουμε κάποια πρόβλεψη, όμως η αλήθεια είναι πως ο Κέρκες  δείχνει αποφασισμένος. Ξέρει τι θέλει, ξέρει τι ψάχνει, ξέρει τι ζητάει. Θέλει ένα ρόστερ το οποίο να μπορεί να παλέψει για όλα. Να μην υπάρχουν τα περσινά προβλήματα, να κερδίσει ξανά τον κόσμο της ομάδας, να κάνει μια νέα αρχή.

Μάλιστα όταν ο ίδιος δήλωσε χθες πως δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ ως δικαιολογία το μπάτζετ, είναι κάτι που πραγματικά δείχνει τη δίψα, τη θέληση και την όρεξη του να δουλέψει και να οδηγήσει την ΑΕΛ ψηλά. Δεν έταξε λαγούς και πετραχίλια αλλά σκληρή δουλειά και αυτό είναι το θετικό με τον Κέρκες.

Είναι ένας ΑΕΛίστας ορεξάτος για δουλειά. Θέλει να διορθώσει κάποια λάθη που είχαν γίνει και έχει τον τρόπο στο μυαλό του. Θα το παλέψει με όλο του το είναι και ποτέ δεν θα κρυφτεί. Είναι γι’ αυτό που ο Ντούσαν Κέρκες έχει επαναφέρει ως ένα βαθμό τη δίψα και τη θέληση του κάθε ΑΕΛίστα. Έχει βέβαια μπόλικη δουλειά μπροστά του, αλλά δεν φοβάται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Έμειναν δυο...όλε όλε για τον τίτλο

Ήταν κυπελλούχοι

Η πρόκριση για την ΑΕΛ ήταν κυρίως θέμα νοοτροπίας
Δημήτρης Χριστοφόρου
 |  ΑΕΛ
Ξενέρωμα (vid)

Ξενέρωμα (vid)

Δεν πήρε καμιά ομάδα αυτό που καιγόταν για να πάρει
24sports team
 |  ΑΕΛ
X