ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Ο γρίφος του αριστερού εξτρέμ

Ψάχνεται ο Κέρκεζ

Η φετινή ΑΕΛ έχει κάποιες διαφοροποιήσεις, σε σχέση με την ομάδα που βλέπαμε από το διάστημα που ανέλαβε ο Ντούσαν Κέρκεζ. Η σημαντική διαφοροποίηση είναι η αλλαγή του συστήματα, καθώς ο Βόσνιος τεχνικός έχει καθιερώσει πλέον την τετράδα στην άμυνα.

Ο 44χρονος προπονητής δείχνει να έχει καταλήξει στο σχήμα 4-2-3-1 και ο μοναδικός γρίφος φαίνεται να είναι το αριστερό άκρο της επίθεσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ντούσαν Κέρκεζ χρησιμοποίησε διαφορετικούς παίκτες στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε.

Μέχρι τώρα έχουν παίξει οι Γκαζαριάν, Αντωνίου και Αβραάμ. Ο τελευταίος, έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο Αρένα.

Βέβαια, λόγω και της απουσίας του Έλουερ, που λείψει για διάστημα περίπου ενός μηνός, ο Αβραάμ θα είναι επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Εκτός από το παιχνίδι στο Αρένα θα είναι και ο Μάιντεβατς, ο οποίος θα ανεβάσει ρυθμό από την ερχόμενη εβδομάδα. Ενώ, αμφίβολος είναι ο Τόρρες, με τις πιθανότητες να προλάβει να μην είναι με το μέρος του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X