ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Ο απολογισμός του Κέρκεζ (vid)

Μεγάλη συνέντευξη από τον προπονητή των γαλαζοκίτρινων

24sports team

info@24sports.com.cy

Τον δικό του απολογισμό κάνει ο Ντούσαν Κέρκεζ, μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της ΑΕΛ.

Ο Σερβοβόσνιος τεχνικός μίλησε για την φετινή σεζόν, τον Αντρέα Σοφοκλέους και την επόμενη μέρα.

Η αρχική τοποθέτηση: «Όταν κάθισα και είδα πιο ήρεμος τα πράγματα, είμαι ευχαριστημένος. Ήμασταν μέχρι τέλους για τους δύο τίτλους και κάναμε μια καλή χρονιά. Είμαστε ευχαριστημένοι για την παρουσία στην Ευρώπη, για δεύτερη χρονιά σε τρία χρόνια. Πέρσι κάναμε πλάνο για τρία χρόνια και ο πρόεδρος ήρθε ενθουσιασμένος. Βοήθησε αυτός και ο Θεόδωρος και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Πρέπει να βλέπουμε μπροστά και θέλουμε να έχουμε καλύτερη πορεία».

Για τη στήριξη από τον Ανδρέα Σοφοκλέους: «Πάντα θέλει κάτι παραπάνω. Δεν μπορείς να ηρεμήσεις. Και εγώ έτσι είμαι με τους παίκτες. Η στήριξη είναι πολύ σημαντική. Πάντα προσπαθεί να βοηθήσει, φτάνει να βλέπει ότι ο άλλος δουλεύει σωστά. Αυτό που έκανε μαζί μου, δεν το βλέπεις συχνά στην Κύπρο. Για κάθε δουλειά, χρειάζεται χρόνος».

Για το στόχο του πρωταθλήματος: «Μπορούσαμε και αυτή τη χρονιά για το πρωτάθλημα και σίγουρα θέλω να πάρω το πρωτάθλημα με την ΑΕΛ. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά όσο είμαι εγώ, θα προσπαθώ».

Για την Ευρώπη: «Θέλω να πάμε στους ομίλους. Δεν θα είναι εύκολο, όμως. Θέλουμε δουλειά και τύχη. Θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε».

Για τη νέα χρονιά: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε με το πλάνο μας και με δουλειά. Με κάποιους νέους, θα μπορέσουμε να έχουμε επιτυχίες. Του χρόνου, θα είναι πιο δυνατό το πρωτάθλημα, με πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια. Αν συνεχίσει η ομάδα με αυτό τον τρόπο και με το πλάνο, σίγουρα θα έρθει ο τίτλος».

Για τον προγραμματισμό: «Με λίγα λεφτά μπορείς να πετύχεις κάτι καλό. Πρέπει να στηρίξουμε το πλάνο. Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος είναι η πιο σημαντική. Το καλοκαίρι μπορείς να βρεις καλούς παίκτες και που δεν είναι ακριβοί. Θέλουμε να φρεσκάρουμε την ομάδα. Δυστυχώς, κάποιοι παίκτες θα φύγουν. Όποιος προσέφερε και θα φύγει, θέλω να τον ευχαριστήσω. Τώρα προσπαθούμε να βρούμε παίκτες που θα βάλουν ποιότητα και δύναμη. Πρέπει να κινηθούμε γρήγορα γιατί σε ένα μήνα θα αρχίσουμε προετοιμασία».

Για τις θέσεις: «Πρέπει να ενισχύσουμε την άμυνα. Και στο κέντρο της άμυνας και στα αριστερά. Ήμασταν άτυχοι με Έουλερ και Μπουνόζα, ενώ μπορεί να φύγει και ο Μαέ. Πάντα μου αρέσουν οι παίκτες στο κέντρο. Θέλουμε ένα παίκτη που θα μας βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι».

Για την προετοιμασία: «Θα αρχίσουμε στις 10 Ιουνίου. Θα δούμε πότε θα πάμε στο εξωτερικό για προετοιμασία».

Αναλυτικά:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Ισορροπία ήθελε

ΑΕΛ: Ισορροπία ήθελε

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ζητούν από τον Μάζαν ακριβώς αυτό που είπε ο μάνατζερ του
24sports team
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: «Be our Captain»

ΑΕΛ: «Be our Captain»

Η ομάδα της Λεμεσού ενημερώνει σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας
 |  ΑΕΛ