ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
11° Λευκωσία,
02 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

ΑΕΛ: Νταβόρ... κι άλλοι δυο

Σίγουρος για την εντεκάδα ο Ζντραβκόβσκι και για τους άλλους... βλέπουμε

Δημήτρης Βρουλλίδης

Δημήτρης Βρουλλίδης

vroullidesd@sppmedia.com

Με τον Μεντόγεβιτς στα πιτς και τις αμφιβολίες που υπάρχουν ως προς την ετοιμότητα άλλων ένα είναι σίγουρο, αν και εδώ που τα λέμε θα ήταν τέτοιο ακόμα κι αν ήταν όλοι απολύτως υγιείς. Τη μία από τις τρεις θέσεις στον χώρο του κέντρου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα την καλύψει ο Νταβόρ κι απ’ εκεί και πέρα… βλέπουμε.

Τα πράγματα θα ήταν σίγουρα πολύ πιο απλά και ευχάριστα αν ο Κέρκεζ γνώριζε ότι θα μπορεί να υπολογίζει στους Μάζουρεκ και Ριέρα. Ειδικά ο πρώτος θα ήταν πολύ πιθανόν να είναι ξανά στους πρώτους 11 αν δεν προέκυπτε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Για την ώρα όμως, ούτε για τον ένα ούτε για τον άλλο μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα κατά πόσον θα είναι έτοιμοι για να συμπεριληφθούν στην αποστολή, πόσο μάλλον στην εντεκάδα.

Αν υποθέσουμε ότι οι δύο Ισπανόφωνοι μένουν εκτός (βασικού σχήματος, τουλάχιστον), τότε τα κουκιά είναι μετρημένα. Ρέινολντς και Παπαφώτης είναι οι δύο φύσιν κεντρικοί χαφ που απομένουν, άρα αυτομάτως θέτουν αμφότεροι υποψηφιότητα.

Πάντως, από τη στιγμή που μένουν ακόμα τρεις προπονήσεις μέχρι το παιχνίδι και ο Ριέρα ήταν ασθενής και όχι τραυματίας, δεν αποκλείεται μέχρι την Κυριακή να είναι έτοιμος ακόμα και για το βασικό σχήμα.

Εάν προλάβει ο Ισπανός, η απόφαση για αυτόν που θα πλαισιώσει αυτόν και τον Ζντραβκόβσκι θα ληφθεί αναλόγως του τι θα κρίνει ο προπονητής ότι χρειάζεται περισσότερο σ’ ένα παιχνίδι σαν κι αυτό. Με την επιλογή του Παπαφώτη θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στη δημιουργία, ενώ με τον Ρέινολντς θα το πάει πιο συντηρητικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Βρουλλίδης

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Τελικά... με VAR

Τελικά... με VAR

Περαιτέρω καθυστέρηση στη σέντρα, αλλά αν μη τι άλλο με VAR το ΑΕΛ-ΑΕΚ
 |  ΑΕΛ