ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Στα πιο δύσκολα, χωρίς Ντόσα

Ο έμπειρος αμυντικός ταλαιπωρείται από τραυματισμό

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Τα νέα για τον αρχηγό της ΑΕΛ δεν είναι καλά, αναφορικά με τον τραυματισμό του. Ο Ντόσα Τζούνιορ ταλαιπωρείται από μια χρόνια κάκωση στον αχίλλειο τένοντα, με τις ενοχλήσεις να έχουν γίνει έντονες το τελευταίο διάστημα.

Ο έμπειρος αμυντικός θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα ένα ειδικό πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει ξεκούραση και αρκετές φυσιοθεραπείες.

Αυτή την στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα επιστρέψει στα γήπεδα, αλλά σίγουρα θα μείνει εκτός ομάδας για δύο εβδομάδες.

Συνεπώς, θα χάσει σίγουρα τα ντέρμπι που ακολουθούν με ΑΕΚ, Απόλλωνα και θα ξεκαθαρίσει για τα παιχνίδια με Πάφο και Ομόνοια. Η κατάσταση του θα αξιολογείται καθημερινά και ανάλογα με την πορεία, θα αποφασιστεί και η επιστροφή του στα γήπεδα.

Σίγουρα είναι μία σημαντική απώλεια για τον Ντούσαν Κέρκεζ, που καλείται πλέον να βρει τον αντικαταστάτη του Τζούνιορ στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν για την ομάδα της Λεμεσού. 

Η απουσία του αρχηγού, ήρθε να προστεθεί σε αυτές των Αβράαμ, Αντάμοβιτς, κάτι που μεγαλώνει τον πονοκέφαλο του Βόσνιου τεχνικού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ακόμα και έτσι ήταν ΑΕΛ

Ακόμα και έτσι ήταν ΑΕΛ

Η ουσία είναι ότι η ΑΕΛ εξακολουθεί να βγάζει μία… συγυρισμένη εικόνα μέσα στο γήπεδο, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΕΛ
X