ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
22° Λευκωσία,
18 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

ΑΕΛ: Νέα κατηγορία διαρκείας με απόφαση Σοφοκλέους

Η επίσημη ενημέρωση...

24sports team

info@24sports.com.cy

Η ΑΕΛ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση που ενημερώνει για μία σημαντική απόφαση του Ανδρέα Σοφοκλέους που ωφελεί τα παιδιά που βρίσκονται στο οικοδόμημα των «γαλαζοκίτρινων».

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα έπειτα από απόφαση του Προέδρου κ. Ανδρέα Σοφοκλέους ανακοινώνει μια νέα κατηγορία εισιτηρίων διαρκείας που έχει δημιουργηθεί ειδικά για παιδιά από 14-18 ετών.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, έπειτα από απόφαση του Προέδρου κ. Ανδρέα Σοφοκλέους ανακοινώνει μια νέα κατηγορία εισιτηρίων διαρκείας που έχει δημιουργηθεί ειδικά για παιδιά από 14-18 ετών.

Με το βλέμμα στο μέλλον και προς το «Limassol Arena» στο οποίο θα αγωνιζόμαστε από την επόμενη σεζόν, αρχίσαμε να προετοιμαζόμαστε για τη νέα εποχή. Όνειρο του προέδρου είναι η δημιουργία Οικογενειακής Κερκίδας στο νεο μας γηπεδο, εκεί όπου θα μπορεί σύσσωμη η κάθε γαλαζοκίτρινη οικογένεια να απολαύσει ένα τετράωρο γεμάτο από ΑΕΛ, ποδόσφαιρο, αλλά και άλλα event για τα μικρότερα παιδιά!

Ενόψει του πιο πάνω η απόφαση του προέδρου μας είναι να παραχωρηθούν δωρεάν YOUTH εισιτήρια διαρκείας σε παιδιά από 14-18 ετών στα οποία θα παραχωρηθεί ειδική έκπτωση στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης σεζόν, προτεραιότητα στην επιλογή θέσης, καθώς επίσης και άλλων προνομίων που θα ανακοινωθούν στο μέλλον.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν περισσότερες πληροφορίες καλώντας στο 25571930 ή εάν επισκεφθούν το Καταστημα μας στην Οδό Αγίας Ζώνης 12».

Το post:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση