ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: «Να ζητήσει έρευνα ο Αρχηγός της Αστυνομίας»

Μετά το σωματείο προέκυψε αντίδραση και από την εταιρεία

Η Διοίκηση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο αντιδρώντας στις καταγγελίες φιλάθλων για τη συμπεριφορά της Αστυνομίας μετά το τέλος του αγώνα Ν. Σαλαμίνα-ΑΕΛ, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ζητώντας εξηγήσεις. Μεταξύ άλλων στάλθηκε σχετική επιστολή στην Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, στον Αρχηγό Αστυνομίας και στον Πρόεδρο του ΚΟΑ.

Αυτούσια η επιστολή:

«Δια της παρούσας, επικοινωνούμε μαζί σας για να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας και τα παράπονα μας για ακόμη μια φορά για την συμπεριφορά της Αστυνομίας κατά των φιλάθλων της ΑΕΛ μετά από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στον αγώνα Ν.Σαλαμίνας-ΑΕΛ, 02.03.2023 για τον επαναληπτικό κυπέλλου. Μετά το τέλος του αγώνα και χωρίς κανένα σοβαρό λόγο, έγινε χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία και του «Αίαντα» κατά των φιλάθλων της ΑΕΛ.

Έχουμε δεχθεί σωρεία παραπόνων και δεκάδες καταγγελίες από φιλάθλους της ομάδας μας, ότι μετά το τέλος του αγώνα κατά την ειρηνική και χωρίς καμία πρόκληση αποχώρηση των φιλάθλων μας από το γήπεδο, έγινε χρήση δακρυγόνων, τα οποία δημιούργησαν πανικό και αναπνευστικά προβλήματα σε δεκάδες φιλάθλους.

Από πλευράς φιλάθλων της ΑΕΛ δεν έγινε καμία ενέργεια ή πρόκληση ή δημιουργία οποιουδήποτε επεισοδίου που να δικαιολογεί αυτή την υπέρμετρη βία και την χρήση δακρυγόνων κατά της μάζας του κόσμου. Ούτε υπήρξε το οποιοδήποτε επεισόδιο ή αντιπαράθεση μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει παρόμοιο περιστατικό και γίνεται χρήση δακρυγόνων κατά φιλάθλων μας χωρίς σοβαρό λόγο.
Ζητούμε από τις Αρμόδιες Αρχές και τον Αρχηγό της Αστυνομίας, να ζητήσει έρευνα για το περιστατικό και να μας δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και εξηγήσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση