ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Να και οι χορηγοί!

Βγαίνουν ανακοινώσεις που ο κόσμος περίμενε καιρό

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Κάθεσαι να συζητήσεις με ένα ΑΕΛίστα, προσπαθώντας να μάθεις γιατί πάνε μόνοι οι φίλοι κι οι γνωστοί στην Ανατολική πια, και νομίζεις πως είσαι έξω από αίθουσα που έδιναν μαθητές προεισαγωγικές εξετάσεις για να μπουν στην ΑΣΟΕΕ*.

ΑΕΛ: Συμφωνία με νέο χορηγό

Διαφημίσεις, μάρκετινγκ, πλασάρισμα και όλα τα σχετικά. Πως η ΑΕΛ υστερεί σε αυτούς τους τομείς δηλαδή. Το δεδομένο είναι πως μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα σε αυτό τον τομέα αφού έχει και λαϊκή βάση η ΑΕΛ και πολλούς δυνατούς, οικονομικά, παράγοντες στο περιβάλλον της αλλά και ένα όνομα στην πιάτσα.

Το τελευταίο διάστημα τα πράγματα πάνε να αλλάξουν, αφού βλέπουμε να ανακοινώνονται χορηγικές συμφωνίες και γενικότερα να κινείται το πράγμα. Σίγουρα η διοικητική αβεβαιότητα επηρεάζει τα πάντα στο περιβάλλον μιας ομάδας αλλά είναι φανερό πως ο πρόεδρος Σοφοκλέους συνεχίζει κανονικά να διαχειρίζεται το καράβι. Προσπαθούν να φέρουν χρήμα μέσα για να βγει η χρονιά παρά τις μεγάλες δυσκολίες.

Πάντως, καλό θα ήταν να έκαμαν και παραπάνω «παναύριν» που λέμε για τέτοιες συμφωνίες αφού κακά τα ψέματα, για να το πούμε κυπριακά, ο οπαδός θέλει και το άππωμά του για να έρθει κοντά. Αναφερόμαστε στο κομμάτι που τέμνεται το μάρκετινγκ με την επικοινωνία. Γίνονται όμως βήματα μπροστά και πρέπει να το λέμε.

*Οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Πανηγυρική στιγμή από το πρόσφατο φιλικό με τη Δόξα. Φωτογραφία από την επίσημη σελίδα της ΑΕΛ στο facebook

ΑΕΛ: Πήρε σχήμα

Με τον Σάντος καλύφθηκαν όλες οι προτεραιότητες και το ρόστερ πήρε σχήμα
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X