ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Να βάλει τέλος στον κατήφορο

Τα ψέματα τελείωσαν

Εύη Χριστοδούλου

Το σημερινό παιχνίδι απέναντι στη Δόξα, θεωρείται τελικός έτσι όπως εξελίχθηκαν τα τελευταία παιχνίδια για τη Λεμεσιανή ομάδα. Χρειάζεται επειγόντως νίκη για να πάρει βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έγιναν διάφορες ενέργειες σε μια προσπάθεια να βελτιωθούν τα πράγματα. Κατά πόσο αυτές οι ενέργειες είχαν αποτέλεσμα, θα φανεί στο σημερινό παιχνίδι. Ο Τόνι Κόσκελα και οι παίκτες του, όπως είναι φυσιολογικό είναι κάτω υπό πίεση και πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν.

Άπαντες στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να βάλουν ένα τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο της ομάδας, και θα πρέπει να το βγάλουν και στον αγωνιστικό χώρο αυτό. Ο Φινλανδός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Χέντι και τον τραυματία Μόρσεϊ. Στη διάθεση του προπονητή τους επέστρεψαν οι Τσούκα και Φραντζής.

Ο Φινλανδός προπονητής αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να επιστρέψει ο Μούριελ, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Μπάστο, Φιλίποβιτς και Ντέγοεστ. Στην αριστερή πλευρά θα είναι ο Τζάλμα και στη δεξιά ένας εκ των Τσούκα ή Φραντζή. Στη μεσαία γραμμή ενδεχομένως να δούμε τους Μεντόγεβιτς και Γερολέμου και στην επίθεση τους Ανδρέου, Σρνιτς και στην κορυφή ο Μακρής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων-ΑΕΛ: Last chance...

Απόλλων-ΑΕΛ: Last chance...

Η διάκριση στην δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση είναι μια λύση που αμφότερες θα κυνηγήσουν.
Παντελής Παντελή
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ