ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Μούριελ εάν και εφόσον

Τα δεδομένα με τον Βραζιλιάνο κίπερ

Εύη Χριστοδούλου

Συνεχίζονται οι διεργασίες από πλευράς Σωματείου σε όλα τα κομμάτια που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η τριμελής επιτροπή που συστάθηκε, για να τρέχει τα θέματα, έχει ως προτεραιότητα να ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα με τα συμβόλαια των παικτών που βρίσκονται στο ρόστερ.

Ένα από αυτά είναι και του Μούριελ Μπέκερ. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, και στην ομάδα τον θέλουν να παραμείνει αφού έδειξε ότι μπορεί να ηγηθεί και αποδείχτηκε πολλές φορές καθοριστικός με τις αποκρούσεις του.

Το πρόβλημα είναι ότι διατηρεί ένα αρκετά ψηλό συμβόλαιο, και γι’ αυτό του έγινε πρόταση για να παραμείνει με μειωμένες απολαβές. Είναι πολύ σημαντικό για τη διοίκηση να… ρίξει πιο κάτω τα ψηλά συμβόλαια που υπάρχουν, ώστε να μην αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα η ομάδα, και να μπορεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Οι επαφές μεταξύ της ΑΕΛ και της πλευράς του ποδοσφαιριστή συνεχίζονται, ώστε να διαφανεί αν μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία με νέους όρους και με μειωμένο συμβόλαιο. Σε περίπτωση που τα βρουν οι δύο πλευρές, τότε ο Μούριελ θα υπερασπίζεται και του χρόνου την γαλαζοκίτρινη εστία. Αν όμως δεν καταστεί δυνατό να συμφωνήσει με τα νέα δεδομένα, τότε ο Χρήστος Χαραλάμπους θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του.

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο, και όλα τα σενάρια είναι πιθανά όσο αφορά την παραμονή ή όχι του Βραζιλιάνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Ιδιαίτερο ντέρμπι για Χέντι

ΑΕΛ: Ιδιαίτερο ντέρμπι για Χέντι

Ο Nιγηριανός επιθετικός θα είναι ο μοναδικός σε αυτό το Λεμεσιανό ντέρμπι που φόρεσε και τη φανέλα των δύο μεγάλων ομάδων ...
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ