ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Μόνο ο Σόφο ξέρει...

Δύσκολο να εξακριβώσεις ποια η θέση της ΑΕΛ στο θέμα των ξένων διαιτητών

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Στην προσπάθεια μας να βολιδοσκοπήσουμε τις προθέσεις των μεγάλων ομάδων ως προς το αίτημα του Απόλλωνα να κατέβουν ξένοι διαιτητές, για την ΑΕΛ παραμένει προς το παρόν άγνωστη η βούληση της.

Είναι έτσι και αλλιώς τόσο προσωποκεντρικό το μοντέλο διοίκησης, που για να διαπιστώσεις πως σκέφτονται ή πως θα πράξουν θα πρέπει να μπεις στο μυαλό του Ανδρέα Σοφοκλέους… που δεν είναι και εύκολο.

Δηλαδή αν στην Ανόρθωση που διατηρεί μια πιο αποστασιοποιημένη στάση σε σχέση με τον Απόλλωνα και την Ομόνοια, η ΑΕΛ είναι μακράν πιο δύσκολο να καταλάβεις τι σκέφτονται επί του θέματος.

Αν το θέμα αυτό προέκυπτε πριν από χρονιά, ο Σοφοκλέους θα ήταν και πρωτοστάτης και θα το είχε πάρει πάνω του. Τα τελευταία όμως χρόνια, και δη τα τελευταία δύο, απέχει τόσο πολύ από τις εξελίξεις που καμιά φορά σε κάνεις να θες να τον ψάξεις στο «Έχεις πακέτο».

Και στη διαδικασία να μπεις να προβλέψεις ή να εκτιμήσεις τις προθέσεις του, πάλι τα μούτρα σου θα φας αφού δεν γκρινιάζει γενικώς για τις διαιτησίες, ενώ σε άλλες περιπτώσεις άμα λάχει, γίνει μπαρούτι έτοιμο να εκραγεί. Δεν γνωρίζει κανείς και είναι κιόλας δύσκολο να καταλάβεις ποια είναι η σχέση της ΑΕΛ με τον χώρο διαιτησίας αλλά και τα κέντρα αποφάσεων. 

Υπάρχει δηλαδή μια αλλοπρόσαλλη προσέγγιση στις εξελίξεις κυρίως από τον ίδιο η οποία όμως στάση επηρεάζει άμεσα και την ομάδα. Σε τέτοιο βαθμό που πλέον δεν γνωρίζουμε τι και πως… με την ΑΕΛ.

 

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Πανηγυρική στιγμή από το πρόσφατο φιλικό με τη Δόξα. Φωτογραφία από την επίσημη σελίδα της ΑΕΛ στο facebook

ΑΕΛ: Πήρε σχήμα

Με τον Σάντος καλύφθηκαν όλες οι προτεραιότητες και το ρόστερ πήρε σχήμα
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X