ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Μετρημένα κουκιά

Τα δεδομένα που διαμορφώνουν οι απουσίες

Δημήτρης Βρουλλίδης

Η απουσία των δύο, δεδομένη. Για τον τρίτο, όπως έχουν τα πράγματα θα μιλάμε για έκπληξη να προλάβει το ματς. Όπως έχει η κατάσταση, αν η ΑΕΛ ακολουθήσει την πεπατημένη και κατέβει να παίξει στον «τελικό» για την εξάδα όπως την έχουμε συνηθίσει, τότε τα κουκιά του Κέρκεζ για την οπισθοφυλακή και τη μεσαία της γραμμή είναι μετρημένα.

Ο τραυματίας Γκοντάλ κι ο τιμωρημένος Αβραάμ είναι δεδομένα εκτός για το τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης, που θα κρίνει το κατά πόσον η ομάδα θα μείνει στο παιχνίδι της διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και μέσω πρωταθλήματος. Ο Γκαστανιάγα, δε, έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας για τον αγώνα, συνεπώς ακόμα κι αν πάρει το πράσινο φως από τον Ισπανό γιατρό του για να παίξει κανονικά, φαντάζει δύσκολο να πάρει φανέλα βασικού.

Με τις απουσίες αυτές, λοιπόν, αν ο Κέρκεζ δεν αλλάξει ξαφνικά προτιμήσεις επαναφέροντας το 4-2-3-1, η ΑΕΛ θα κατέβει στο Τσίρειο με τους Αντρέ Τεϊσέιρα, Μεντόγεβιτς και Ράσο από δεξιά προς τα αριστερά στην τριάδα των στόπερ, τους Μηνά Αντωνίου και Χάρη Κυριάκου ως δεξί και αριστερό μπακ-χαφ αντίστοιχα και τους Ζντραβκόβσκι, Αντάμοβιτς στις δύο θέσεις του κεντρικού άξονα. 

Απ' εκεί και πέρα Αγκάνοβιτς και Μαέ είναι μάλλον επίσης ψιλοδεδομένοι, ενώ παίζεται η θέση του παρτενέρ του Βελγομαροκινού στη γραμμή κρούσης ανάμεσα στον Χουράδο και τον Μάιντεβατς.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

Για μια εξάδα παικτών όχι μόνο δεν θα έχει «ψαλίδι», αλλά αντίθετα θα τους γίνει αύξηση στον μισθό τους
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X