ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Με κλίμα... οικογενειακό

Περνάνε καλά και βγαίνει προς τα έξω

Σε περίπου 20 ημέρες το πρωτάθλημα μας ξεκινά και στην ΑΕΛ φαίνεται πως το ρόστερ έχει κλείσει, εκτός και αν προκύψουν 1-2 προσθήκες κυρίως καταλόγου Β’. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει στα χέρια του πολύ καλό υλικό, έχει σηκώσει τα μανίκια και προετοιμάζει την ομάδα ενόψει και του δύσκολου πρωταθλήματος.

Αυτό όμως ξεχωρίζει στη φετινή ΑΕΛ είναι το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Απ’ τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βλέπουμε στην προετοιμασία αλλά και από όσα ακούμε από άτομα κοντά στην ομάδα, το κλίμα είναι αυτό που λέμε οικογενειακό… Περνάνε καλά και βγαίνει προς τα έξω.

Και αυτό είναι πέρα για πέρα σημαντικό σε μια ομάδα. Όταν οι παίκτες αποκτήσουν μια τέτοια σχέση είναι πολύ πιο εύκολο να βγάλουν χημεία και μέσα στο γήπεδο. Να λειτουργούν ουσιαστικά ως ομάδα και όχι μονάδες σκορπισμένες, να καλύπτει ο ένας τον άλλο, να υπάρχει εμπιστοσύνη και παρουσιάζονται ως ένα.

Και όταν μια ομάδα το έχει αυτό κάτι καλό βγαίνει πάντα στο γήπεδο. Στη φετινή ΑΕΛ φαίνεται πως το οικογενειακό κλίμα έχει καλλιεργηθεί για τα καλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Το αντίο της Αριάδνης

ΑΕΛ: Το αντίο της Αριάδνης

Μετά από τρία χρόνια όπου υπηρέτησε την ομάδα της Λεμεσού απ’ το πόστο του γραφείου επικοινωνίας αποχωρεί
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Διπρόσωπη...

ΑΕΛ: Διπρόσωπη...

Ένα ημίχρονο για τα... σκουπίδια και ένα με όρεξη, διάθεση και πίστη στις δυνάμεις της
 |  ΑΕΛ
X