ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Με Γιάννη και Μηνά, έγινε η δουλειά

Η ενδεκάδα έστειλε ηχηρά μηνύματα

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Έχουμε πολλές φορές καταγράψει προθέσεις ομάδων να προωθήσουν Κύπριους, να μειώσουν το ξένο στοιχείο και διάφορα άλλα τέτοια που γεμίζουν τις στήλες μας τα Καλοκαίρια αλλά ξεφτίζουν με τα πρωτοβρόχια του Σεπτέμβρη.

Αγωνιστικά η νίκη ήρθε δύσκολα, με τον γνωστό κόπο και ιδρώτα που παίρνει τις νίκες η ΑΕΛ του Κέρκες

ΑΕΛ: Καλοδεχούμενο και έτσι!

Αυτού του τύπου το ρεπορτάζ, το είχαμε και για την ΑΕΛ φέτος γιατί αυτό έβγαινε από τα ενδότερα της ομάδας αλλά και από την επιμονή που υπήρχε για μήνες προκειμένου να ενταχθούν στο ρόστερ οι Μακρής και Αντωνίου. Για τον Μακρή δεν κατέστη δυνατό, αλλά ο Κέρκες φαίνεται να εμπιστεύεται και τους συμπατριώτες μας που έχει υπό τις οδηγίες του.

Αβραάμ και Γουίλερ είναι γνωστό από πέρσι πως έχουν ρόλο βασικού παίκτη είτε μαζί είτε ο ένας στη θέση του άλλου. Από εκεί και πέρα, έχασαν προπονήσεις οι Τόρες και Γκαζαριάν με τον Αγκάνοβιτς έξω; Έχω Αντωνίου και Γερολέμου και βάζω αυτούς χωρίς να κάνω αλχημείες. Κρατάμε και την απόφαση του προπονητή, μας την εξήγησε σε συνέντευξη τύπου και την τηρεί, να μην βάζει ανέτοιμους παίκτες μέσα όπως έκανε πέρσι και το χρέωσε στον εαυτό του ως λάθος.

Αυτό είναι και το κλειδί για να μην γκρινιάζουν οι Κύπριοι πως αγνοούνται και, όσους αξίζουν, να τους κερδίσεις και να τους αναδείξεις. Όχι απαραίτητα να είναι βασικοί, αλλά να ξέρουν πως όταν ο βασικός λείπει θα μπαίνουν να παίζουν. Με τη Δόξα η ΑΕΛ κατέβηκε με τέσσερις Κύπριους στην ενδεκάδα και οι τρεις ολοκλήρωσαν και το παιχνίδι. Ειδικά για το Γερολέμου, έβγαινε από το περιβάλλον της ΑΕΛ πως φέτος είναι η χρονιά που θα πάρει χρόνο για να δείξει πράγματα. Το γεγονός πως φέτος έκανε ντεμπούτο στην ενδεκάδα Σεπτέμβρη ενώ τα προηγούμενα χρόνια αυτό γινόταν Μάιο σε αδιάφορους αγώνες σίγουρα κάτι δείχνει. Από εδώ και πέρα, είναι στο χέρι του να πάρει και τις επόμενες συμμετοχές. Ήδη πήρε περισσότερα λεπτά φέτος, 102, από ολόκληρη τη σεζόν πέρσι (100). Είναι σημάδια αυτά.

Αγωνιστικά η νίκη ήρθε δύσκολα, με τον γνωστό κόπο και ιδρώτα που παίρνει τις νίκες η ΑΕΛ του Κέρκες. Οι 10 από τις 17 περσινές νίκες ήταν στο γκολ, έτσι περιμένουμε να συμβαίνει και φέτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

Για μια εξάδα παικτών όχι μόνο δεν θα έχει «ψαλίδι», αλλά αντίθετα θα τους γίνει αύξηση στον μισθό τους
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

Οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής
24sports team
 |  ΑΕΛ
X