ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Με Γιάννη και Μηνά, έγινε η δουλειά

Η ενδεκάδα έστειλε ηχηρά μηνύματα

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Έχουμε πολλές φορές καταγράψει προθέσεις ομάδων να προωθήσουν Κύπριους, να μειώσουν το ξένο στοιχείο και διάφορα άλλα τέτοια που γεμίζουν τις στήλες μας τα Καλοκαίρια αλλά ξεφτίζουν με τα πρωτοβρόχια του Σεπτέμβρη.

Αγωνιστικά η νίκη ήρθε δύσκολα, με τον γνωστό κόπο και ιδρώτα που παίρνει τις νίκες η ΑΕΛ του Κέρκες

ΑΕΛ: Καλοδεχούμενο και έτσι!

Αυτού του τύπου το ρεπορτάζ, το είχαμε και για την ΑΕΛ φέτος γιατί αυτό έβγαινε από τα ενδότερα της ομάδας αλλά και από την επιμονή που υπήρχε για μήνες προκειμένου να ενταχθούν στο ρόστερ οι Μακρής και Αντωνίου. Για τον Μακρή δεν κατέστη δυνατό, αλλά ο Κέρκες φαίνεται να εμπιστεύεται και τους συμπατριώτες μας που έχει υπό τις οδηγίες του.

Αβραάμ και Γουίλερ είναι γνωστό από πέρσι πως έχουν ρόλο βασικού παίκτη είτε μαζί είτε ο ένας στη θέση του άλλου. Από εκεί και πέρα, έχασαν προπονήσεις οι Τόρες και Γκαζαριάν με τον Αγκάνοβιτς έξω; Έχω Αντωνίου και Γερολέμου και βάζω αυτούς χωρίς να κάνω αλχημείες. Κρατάμε και την απόφαση του προπονητή, μας την εξήγησε σε συνέντευξη τύπου και την τηρεί, να μην βάζει ανέτοιμους παίκτες μέσα όπως έκανε πέρσι και το χρέωσε στον εαυτό του ως λάθος.

Αυτό είναι και το κλειδί για να μην γκρινιάζουν οι Κύπριοι πως αγνοούνται και, όσους αξίζουν, να τους κερδίσεις και να τους αναδείξεις. Όχι απαραίτητα να είναι βασικοί, αλλά να ξέρουν πως όταν ο βασικός λείπει θα μπαίνουν να παίζουν. Με τη Δόξα η ΑΕΛ κατέβηκε με τέσσερις Κύπριους στην ενδεκάδα και οι τρεις ολοκλήρωσαν και το παιχνίδι. Ειδικά για το Γερολέμου, έβγαινε από το περιβάλλον της ΑΕΛ πως φέτος είναι η χρονιά που θα πάρει χρόνο για να δείξει πράγματα. Το γεγονός πως φέτος έκανε ντεμπούτο στην ενδεκάδα Σεπτέμβρη ενώ τα προηγούμενα χρόνια αυτό γινόταν Μάιο σε αδιάφορους αγώνες σίγουρα κάτι δείχνει. Από εδώ και πέρα, είναι στο χέρι του να πάρει και τις επόμενες συμμετοχές. Ήδη πήρε περισσότερα λεπτά φέτος, 102, από ολόκληρη τη σεζόν πέρσι (100). Είναι σημάδια αυτά.

Αγωνιστικά η νίκη ήρθε δύσκολα, με τον γνωστό κόπο και ιδρώτα που παίρνει τις νίκες η ΑΕΛ του Κέρκες. Οι 10 από τις 17 περσινές νίκες ήταν στο γκολ, έτσι περιμένουμε να συμβαίνει και φέτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Loading…Missions

ΑΕΛ: Loading…Missions

Οι δύσκολες αποστολές τώρα αρχίζουν, τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια…
Τάσος Χρυσοστόμου
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Crash-test

ΑΕΛ: Crash-test

Είπε τι είπε… τώρα θα δείξει αν ήξερε τι έλεγε
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Για το δώρο γενεθλίων

ΑΕΛ: Για το δώρο γενεθλίων

Η ομάδα της Λεμεσού συμπλήρωσε χθες 89 χρόνια ζωής και θα ήταν ότι καλύτερο να συνδυαστεί με νίκη η σημερινή αναμέτρηση ...
 |  ΑΕΛ
Χρόνια Πολλά ΑΕΛ!

Χρόνια Πολλά ΑΕΛ!

89 χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα η Αθλητική Ένωση Λεμεσού. 30 χρόνια ΣΥΦΑΕΛ
 |  ΑΕΛ
X