ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Μάλλον την γλύτωσε

Όλα τα είχε η μαριορή… ο Γκαζαριάν της έλειπε

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Δεν είναι και δα η σούπερ είδηση. Ότι δηλαδή η ΑΕΛ θα έχει έναν ακόμη τραυματία. Άμα όμως συνεχίσει έτσι το πράγμα, δεν θα υπάρχει παίκτης του καταλόγου Α’ και θα παίζουμε με κατάλογο Β’ και τα δεύτερα γενικώς. Θα έρθουν και οι γονείς των παιδιών και θα μπει λίγο περισσότερος κόσμος στην Ανατολική.

Απίστευτο. Ήταν εφτά και έγιναν οκτώ πια τραυματίες. Και από τους οκτώ και οι οκτώ θα μπορούσαν να παίζουν ενδεκάδα.

Όπως και να έχει, οι Αρμένιοι, από χθες στο πλαίσιο των ρεπορτάζ για την εθνική τους ομάδας δημοσιοποίησαν τον τραυματισμό του Γκαζαριάν ο οποίος όπως είναι φυσικό αποκλείστηκε από την αποστολή ενόψει των αγώνων με Ελλάδα αύριο και Ιταλία στις 18 του μήνα.

Προς το παρόν, ο Αρμένιος βρίσκεται στην πατρίδα του ωστόσο οι της ΑΕΛ ενημερώθηκαν για τον ακριβή τραυματισμό του που σχετίζεται με το γόνατο. Αρχικά κιόλας οι Αρμένιοι φοβήθηκαν ακόμη και για χιαστούς, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού ο τραυματισμός είναι πολύ πιο ήπιος.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Γκαζαριάν ναι μεν γλύτωσε τα χειρότερα ωστόσο θα χρειαστεί κάποιες εβδομάδες για να μπορέσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ακριβώς η απουσία του, θα καθοριστεί τις επόμενες ημέρες οπότε και σε συνεργασία με τον παίκτη και αφού ενημερωθούν πλήρως θα ξεκαθαρίσει μια και καλή τι θα γίνει με την περίπτωση του.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Πανηγυρική στιγμή από το πρόσφατο φιλικό με τη Δόξα. Φωτογραφία από την επίσημη σελίδα της ΑΕΛ στο facebook

ΑΕΛ: Πήρε σχήμα

Με τον Σάντος καλύφθηκαν όλες οι προτεραιότητες και το ρόστερ πήρε σχήμα
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X