ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Loading…Missions

Οι δύσκολες αποστολές τώρα αρχίζουν, τέσσερα κρίσιμα παιχνίδια…

Το δέχομαι και το ασπάζομαι… γύρω – πάνω και γενικώς παντού στην ομάδα υποβόσκει μία μαυρίλα ή αν προτιμάς ένα σύννεφο. Λες τώρα θα πιάσει η μπόρα, μα τελικά μικρές ελαφριές βροχοπτώσεις. Το θέμα όμως είναι να έρθει και η ηλιοφάνεια, να βρεθεί το φως στο τούνελ. Ας πάμε όμως στο ψητό…

Το πρόγραμμα των κυπελλούχων μοιάζει πραγματικός «Γολγοθάς». ΑΕΚ εντός, Απόλλωνα στο ντέρμπι της πόλης, Πάφο εντός και Ομόνοια στο ΓΣΠ. Τέσσερα παιχνίδια που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα, ποιο μονοπάτι θα βαδίσει.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ τόσο αυτή την βδομάδα αλλά και αυτή που μπαίνει, πρέπει να επικεντρωθεί στο να φτιάξει τις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές. Έχει όλο τον χρόνο μπροστά του. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι ούτως ώστε να υπάρχει υγεία αγωνιστικά. Τώρα όσο αφορά τα διοικητικά είναι ένα άλλο κομμάτι και το ξέρεις, ας μείνουμε ως εδώ.

Ζητείται ποδοσφαιρικός εγωισμός…

Ο Βόσνιος κόουτς πρέπει να ανεβάσει και την ψυχολογία της ομάδας. Μόνο έτσι θα διορθωθεί και η επιθετική δυσλειτουργία της ομάδας. Η ΑΕΛ έχει την δεύτερη χειρότερη επίθεση μετά την Δόξα, σκοράροντας μόλις πέντε γκολ. Επίσης όσο αφορά την αμυντική λειτουργία η ομάδα έχει θέματα. Τρανό παιχνίδι το εκτός έδρας ματς με την Νέα Σαλαμίνα.

Παίκτες και προπονητής οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να σηκώσουν κεφάλι και να κάνουν την ΑΕΛ να μοιάζει όπως την θέλει ο κόσμος της. Μιας και αναφέρθηκα στον κόσμο μπορεί η εικόνα της Ανατολικής να είναι καταθλιπτική (προσωπική μου άποψη κυρίως λόγω του γνωστού μέτρου), αλλά βρίσκονται κοντά στην ομάδα με άλλους τρόπους. Οπότε ούτε εδώ υπάρχει δικαιολογία.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» καλούνται να τα βγάλουν πέρα σε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Ο Ντούσαν Κέρκεζ να αποδείξει ότι όσα είπε, τα είπε επειδή ήξερε τι κάνει και οι παίκτες να παίξουν για το σήμα στην φανέλα.

Ζητείται ποδοσφαιρικός εγωισμός… να ξαναγίνει ΑΕΛ!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X