ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Λίγη διάρκεια παραπάνω

Οι βαθμοί είναι που μετρούν, αλλά αν αυξήσει το καλό της διάστημα ακόμα καλύτερα

Δημήτρης Βρουλλίδης

Δημήτρης Βρουλλίδης

Κάθε αρχή και δύσκολη λέει το γνωμικό κι η πρεμιέρα στο Μακάρειο τέτοια ήταν. Παρά τα ζόρια, ωστόσο, η ΑΕΛ έκανε τη δουλειά για την οποία πήγε στην πρωτεύουσα και τώρα, στα αποκαλυπτήρια μπροστά στην πλατύτερη μάζα του κοινού της, υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα με ζητούμενο, τι άλλο, ένα αποτέλεσμα αντίστοιχο με αυτό της εβδομάδας που μας πέρασε.

Στα πρώτα ματς μετά από σχεδόν έξι μήνες παντελούς αποχής από κάθε επίσημη διοργάνωση αυτό είναι που προέχει. Η αγωνιστική εικόνα προφανώς και έχει σημασία, αλλά η βελτίωσή της μπορεί να δουλευτεί. Τους βαθμούς που θα χάσεις, ωστόσο, δεν τους παίρνεις πίσω, συνεπώς αυτό που μετρά είναι το απόλυτο και μετά όλα τα άλλα.

Είναι, βέβαια, αυτονόητο ότι με μια καλή εμφάνιση μεγιστοποιείς τις πιθανότητές σου να πάρεις τους βαθμούς που θες. Η παρουσία της ΑΕΛ στο πρώτο ημίχρονο της πρεμιέρας ήταν αρκετά καλή τηρουμένων των αναλογιών. Αν της δώσει λίγη παραπάνω διάρκεια, έχοντας ανάλογη εικόνα για μεγαλύτερο διάστημα από τα 45 λεπτά της περασμένης εβδομάδας δηλαδή, θα είναι ένα βήμα προς τα εμπρός.

Ο Κέρκεζ δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές διαφοροποιήσεις στην εντεκάδα σε σχέση με τους βασικούς που είχε επιλέξει την περασμένη Κυριακή. Μία από αυτές πιθανόν θα είναι στη μεσαία γραμμή και στη θέση του Αντάμοβιτς, που δεν τα πήγε καλά στη Λευκωσία. Αν ο προπονητής επιλέξει να τον αφήσει εκτός, τη θέση του θα πάρει μάλλον ένας εκ των Ριέρα ή Νταβόρ. Άλλη μία ίσως να είναι στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τους Μηνά και Μάιντεβατς να είναι δύο επιλογές έναντι του Τόρρες. Άντε, αν σπάσει η πέτρα, να επιλέξει να δώσει το βάπτισμα του πυρός και στον Σάντος αντί του Χάρη στα δεξιά, αν και φαίνεται πιο πιθανό τον Βραζιλιάνο, όπως και τον Μπουνόζα, να τους δούμε στην εντεκάδα μετά την επανέναρξη.

Απ’ εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι (βλέπε Βοζίνια, Τεϊσέιρα, Ράσο, Έουλερ, Μεντόγεβιτς, Παπαφώτης, Αβραάμ και Μαέ) αναμένεται να είναι και πάλι βασικοί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X