ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Κύπρο, δύσκολα από εξωτερικό

Προτεραιότητα στην… ντόπια αγορά

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Είμαστε σε μία περίοδο όπου οι ομάδες μπήκαν για τα καλά σε περίοδο μεταγραφών, καθώς είμαστε ακριβώς ένα μήνα πριν από το παράθυρο του Γενάρη.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ είναι ένας από τους προπονητές που ξέρουν τι θα κάνουν και έχει στα υπόψη του μεταγραφικούς στόχους, ωστόσο τώρα θα αρχίσει μπαίνει στην ουσία.

Αυτή την στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βόσνιος τεχνικός θέλει ένα επιθετικό περιοχής και ένα κεντρικό αμυντικό. Ο νεαρός προπονητής θεωρεί ότι στην εποχή που βρισκόμαστε είναι δύσκολο να βρεις παίκτη από το εξωτερικό και να έρθει να σε βοηθήσει άμεσα.

Οπόταν, προτεραιότητα είναι εξαντλήσει τα περιθώρια για τις επιλογές που υπάρχουν στην Κύπρου. Μια εξ αυτών είναι του Αλεξάντερ Πάντιτς της Δόξας, που σας αποκάλυψε χθες η ιστοσελίδα μας (δες εδώ) και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.

Μία περίπτωση που βρίσκεται στο μυαλό του Ντούσαν Κέρκεζ για το κέντρο της άμυνας είναι αυτή του Κέβιν Λαφράνς, που είναι εκτός πλάνων του ΑΠΟΕΛ και απ’ ότι φαίνεται οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να τον δώσουν κάπου για απαλλαγούν μέρος του συμβολαίου.

Για την επίθεση δεν υπάρχουν ξεκάθαρες πληροφορίες για το που θα κινηθεί ο Βόσνιος τεχνικός. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν και αξιολογεί επιθετικοί στην αγορά, έτσι ώστε να δώσουν το κάτι διαφορετικό.

Συνεπώς, δεν αποκλείεται να κοιτάξει περισσότερο την ξένη αγορά, με κάποιο παίκτη που βρισκόταν ξανά στην Κύπρο ή μπορεί να έρθει πιο εύκολα στο νησί μας και η προσαρμογή του να είναι πιο εύκολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Shit happens

ΑΕΛ: Shit happens

Έχασε… αλλά συμβαίνουν κι αυτά
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ