ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΛ: Κρατά την αντίδραση

Ο Κύπριος τεχνικός κρατά την αντίδραση της ομάδας του και το γεγονός ότι δεν τα παράτησε μέχρι το τελικό σφύριγμα

Εύη Χριστοδούλου

Δεν ήταν και οι πιο εύκολες οι τελευταίες μέρες για την ΑΕΛ. Μερικά 24ωρα μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, οι γαλαζοκίτρινοι ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Β’ γκρουπ. Ξεκίνησαν μια σειρά αγώνων που το μοναδικό κίνητρο είναι η ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και κανένα άλλο.

Παρά το γεγονός ότι απέναντι στην ΑΕΖ δέχθηκε και πάλι εύκολο γκολ και βρέθηκε πίσω στο σκορ, βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει. Πρώτα με τον Μπάστο και μετά με τον Θεμιστοκλέους, η ομάδα του Αλέξη Γαρπόζη κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Ο Κύπριος τεχνικός κρατά την αντίδραση της ομάδας του και το γεγονός ότι δεν τα παράτησε μέχρι το τελικό σφύριγμα. Επέλεξε να μην κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, για να μην χαλάσει τη δομή της ομάδας, όμως στην πορεία του ματς, έκανε και τις αλλαγές του δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε Γερολέμου, Θεμιστοκλέους και Συλβέστρο.

Ειδικά ο δεύτερος τον δικαίωσε, αφού σκόραρε μερικά λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη για την ΑΕΛ. Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του νεαρού Θεμιστοκλέους με την πρώτη ομάδα.

Θεωρείται δεδομένο ότι στην πορεία θα δώσει ακόμη περισσότερα λεπτά συμμετοχής τόσο σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές όσο και σε άλλους Κύπριους που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση