ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: «Κολλάει» στη ρήτρα

Διαφωνία και εκτός ομάδας ο Γερολέμου

Δημήτρης Βρουλλίδης

Δημήτρης Βρουλλίδης

Υποθέσεις που εκκρεμούν υπάρχουν κι άλλες. Όσο πολύτιμος και να ‘ναι για με την ικανότητά του να παίξει εξίσου καλά σε δύο θέσεις ο Γκαστανιάγα, όση ποιότητα κι αν ξέρεις ότι μπορεί να δώσει στο δεξί άκρο ο Τόρρες αν ξαναβρεί τον εαυτό του, ωστόσο, αυτή που αφορά στον Γιάννη Γερολέμου ήταν και θα είναι πιο ξεχωριστή, ιδιαίτερη κι περισσότερο ευαίσθητη.

Ο Γερολέμου είναι παιδί που βγήκε από τα σπλάχνα της ομάδας, για το ταλέντο του οποίου γράφονται πολλά και λέγονται ακόμα περισσότερα εδώ και χρόνια, από όταν ήταν ακόμα κυριολεκτικά αμούστακο παιδί. Πλέον, στα 20 του, προερχόμενος από μια σεζόν στην οποία είχε επιτέλους ρόλο και πήρε συνεχόμενες συμμετοχές, έδειχνε να προοριζόταν για να έχει ακόμα πιο αναβαθμισμένο ρόλο τη σεζόν που έρχεται από τον προπονητή του που, συν τοις άλλοις, τον γνωρίζει -ποδοσφαιρικά- καλύτερα από τον καθένα.

Η προδιαγραφόμενη αυτή πορεία, ωστόσο, φαίνεται να «τουμπάρει» στο θέμα που προκύπτει με την ανανέωση του συμβολαίου του. Είναι γνωστό εδώ και μέρες πως η ΑΕΛ έχει καταθέσει πρόταση στην πλευρά του Γερολέμου για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας, με αυξημένες απολαβές. Εντούτοις, το όλο θέμα δείχνει να κολλάει σε έναν συγκεκριμένο όρο που ζητά ο παίκτης μέσω του ατζέντη του, Άλεξ Ντα Σίλβα.

Η πλευρά του Γερολέμου θέτει ως όρο να μπει στο συμβόλαιο ένα συγκεκριμένο ποσό ως ρήτρα αποδέσμευσης, που να του επιτρέπει, εφόσον βρεθεί κάποια ομάδα πρόθυμη να την πληρώσει, να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού και μόνο. Η διοίκηση, από πλευράς της, φαίνεται να μη συναινεί στα «θέλω» της μεριάς του παίκτη και κάπου εκεί το θέμα έχει κολλήσει.

Μάλιστα, η αντίδραση του Αντρέα Σοφοκλέους στην τροπή που έχει πάρει το ζήτημα ήταν να δώσει εντολή να τεθεί εκτός ομάδας. Κι αν δεν προκύψει συμφωνία, μοιάζει πιθανό ο Γερολέμου θα περάσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου στην ΑΕΛ χωρίς την παραμικρή αγωνιστική δράση, με ατομικές προπονήσεις και μόνο…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Πανηγυρική στιγμή από το πρόσφατο φιλικό με τη Δόξα. Φωτογραφία από την επίσημη σελίδα της ΑΕΛ στο facebook

ΑΕΛ: Πήρε σχήμα

Με τον Σάντος καλύφθηκαν όλες οι προτεραιότητες και το ρόστερ πήρε σχήμα
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X