ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Κέρδος όσοι δεν έφυγαν!

Καλές οι προσθήκες, όμως το σημαντικότερο είναι που ο κορμός κρατήθηκε

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ήταν στο κλίμα της γενικότερης αβεβαιότητας που επικρατεί στην ΑΕΛ, με τη φημολογία για αποχωρήσεις παικτών να δίνει και να παίρνει. Τώρα που έκλεισαν όλα τα σχετικά «παράθυρα» έχουμε και λέμε: Χουράδο, Κάρλος, Νταβόρ, Νιλς, Αγκάνοβιτς ακόμα και για Κύπριους του ρόστερ ακούστηκαν πράγματα για πιθανή αποχώρηση.

Καταλυτική βέβαια υπήρξε και παρέμβαση Ανδρέα Σοφοκλέους που ενημέρωσε άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα πως δε θα αφήσει το καράβι ακυβέρνητο και δεν τίθεται θέμα με τις πληρωμές.

ΑΕΛ: «Καυτός» Γκαζαριάν, τους άφησε «ξερούς»(vid)

Μετά τον Άρη τα δεδομένα στην ομάδα ήταν αυτά και ο Κέρκες προσπάθησε να τους κρατήσει ενωμένους γιατί ήξερε πως δύσκολα μπορεί να αντικαταστήσει κάποιον με ισάξιο. Είχε και μια ομοιογένεια η ομάδα που θα ήταν το μεγάλο της όπλο στη φετινή σεζόν και άντε να το μαζέψεις μετά. Καταλυτική βέβαια υπήρξε και παρέμβαση Ανδρέα Σοφοκλέους που ενημέρωσε άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα πως δε θα αφήσει το καράβι ακυβέρνητο και δεν τίθεται θέμα με τις πληρωμές.

Αυτές οι κινήσεις που έγιναν, έπιασαν τόπο και τελικά με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου έμειναν όλοι όσοι ήθελε ο προπονητής και κατάφερε να πάρει και τρεις. Ο Αντόνια δύσκολα θα έβρισκε χώρο ενώ ο Φιντέλις είναι αβέβαιο το πότε θα ήταν σε θέση να βοηθήσει με ένα Καλοκαίρι εκτός προπονήσεων.

Από τους δυο που ήθελε να πάρει από ΑΠΟΕΛ, Αντωνίου, Μακρή, κατάφερε να πάρει τον έναν ως ελεύθερο και αν ο Ντολ δεν έλεγε πως τον ήθελε μάλλον θα είχε και τους δυο. Τελικά ήρθε ο Μαέ για επιπλέον επιλογή μεσοεπιθετικά και το «κενό» του Φιντέλις καλύφθηκε με έναν παίκτη. Μεντόγεβιτς, που μοιάζει πρώτης γραμμής. Δεν είναι εκτός πραγματικότητας κάποιος που πιστεύει πως όταν είναι στο 100% θα πάρει φανέλα βασικού.

Αυτά όλα είναι καλά νέα για τον προπονητή και το ρόστερ με το οποίο θα δουλέψει μέχρι το Γενάρη. Αν βάλει στο μυαλό του πόσο χειρότερα θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα, πρέπει να είναι ανακουφισμένος!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Έμειναν δυο...όλε όλε για τον τίτλο

Ήταν κυπελλούχοι

Η πρόκριση για την ΑΕΛ ήταν κυρίως θέμα νοοτροπίας
Δημήτρης Χριστοφόρου
 |  ΑΕΛ
Ξενέρωμα (vid)

Ξενέρωμα (vid)

Δεν πήρε καμιά ομάδα αυτό που καιγόταν για να πάρει
24sports team
 |  ΑΕΛ
X