ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Κάτι σαν ενημερωτικό... δελτίο

Επιστροφές, αμφίβολοι και απουσίες

Τον τελευταίο καιρό ο Ντούσαν Κέρκες έβλεπε γεμάτο το ιατρικό δελτίο της ομάδας. Μάλιστα ο Βόσνιος αναγκάστηκε να πάει σε αγώνα με σχεδόν μια ντουζίνα απουσίες. Πλέον όμως σιγά σιγά ποδοσφαιριστές επιστρέφουν και οι επιλογές του Κέρκες αυξάνονται. Γι’ αυτό και εμείς παρουσιάζουμε κάτι σαν ενημερωτικό δελτίο για την ΑΕΛ.

Η επιστροφή

Απ’ το ιατρικό δελτίο της ΑΕΛ απουσιάζει πλέον το όνομα του Γκαστανάγια ο οποίος επιστρέφει και είναι στις επιλογές του Ντούσαν Κέρκες. Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στο χώρο του κέντρου, ενώ στο παρελθόν έδωσε λύσεις και στην άμυνα.

Ο αμφίβολος

Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοικτά για την περίπτωση Γκαζαριάν. Ο Αρμένιος κάνει αγώνα δρόμου (βρίσκεται και στο εξωτερικό) για να προλάβει τον αγώνα και η περίπτωση του επαναξιολογείται καθημερινά. Συγκεκριμένα αύριο και μεθαύριο είναι οι μέρες που ο Αρμένιος θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και αν όντως βγάλει το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα θα είναι στις επιλογές του Ντούσαν Κέρκες.

Η απουσία

Το απουσιολόγιο όμως της ΑΕΛ γράφει πάνω ένα όνομα. Αυτό δεν είναι άλλο απ’ τον Γκοντάλ. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικό βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας και προς το τέλος του μήνα αναμένεται να είναι σε θέση και πάλι να αγωνιστεί.

Επιπλέον ο Αντάμοβιτς μπορεί να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα, όμως δύσκολα θα βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Ντούσαν Κέρκες. Δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να ρισκάρουν το οτιδήποτε με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Μάλλον απ' τον νέο χρόνο θα είναι έτοιμος για να πάρει φανέλα βασικού. 

Οι μόνιμες απουσίες

Για τέλος αφήνουμε τις δυο πλέον μόνιμες απουσίες για τους «Λέοντες». Απ’ τη μια είναι φυσικά ο Ντόσα Τζούνιορ ο οποίος ως γνωστό προχώρησε σε μονομερή διακοπή συμβολαίου και είναι ξένο σώμα, ενώ απ’ την άλλη είναι ο Μάνουελ Τόρες, τον οποίο ο Ντούσαν Κέρκες δεν επιθυμεί να έχει στην ομάδα. Επί της ουσίας ο Ισπανός αποτελεί ξένο σώμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X