ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Κακός μπελάς

Όχι μόνο οικονομικός, αλλά και αγωνιστικός ο βραχνάς Γκοντάλ

Δημήτρης Βρουλλίδης

Δημήτρης Βρουλλίδης

Από τη στιγμή που δεν ήταν στα πλάνα της για τη σεζόν που ερχόταν, το ότι θα χρειαζόταν να τον αποζημιώσει για να απαλλαγεί από το διάρκειας ενός ακόμα χρόνου συμβόλαιό του ήταν κάτι δεδομένο. Στην περίπτωση του Μπόρις Γκοντάλ, ωστόσο, η ΑΕΛ βρήκε τον μπελά της όχι μόνο σε οικονομικό, αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Παρότι το να μη συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία είναι επί της ουσίας κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών, η φόρμουλα που θα οδηγήσει στην έκδοση συναινετικού διαζυγίου δεν έχει βρεθεί. Κι αν υπό νορμάλ συνθήκες αυτό θα πονοκεφάλιαζε κυρίως τη διοίκηση, η στασιμότητα του θέματος αποτελεί πρόβλημα και για την τεχνική ηγεσία, η οποία όσο δεν φεύγει ο Σλοβάκος δεν μπορεί να συμπεριλάβει στα πλάνα της έναν παίκτη που ήρθε αυτό το καλοκαίρι για να έχει βασικό, μάλιστα, ρόλο στην ομάδα. Η εγγραφή του Μπρούνο Σάντος στο ρόστερ συνδέεται άμεσα με την αποδέσμευση του Γκοντάλ κι όσο δεν βρίσκεται λύση για το δεύτερο, δεν μπορεί να προχωρήσει ούτε το πρώτο.

Το θέμα, ωστόσο, δεν μπορεί να τραβήξει πολύ ακόμα εκ των πραγμάτων. Από τη στιγμή που για να τεθεί επιτέλους στα πλάνα του προπονητή ένας από τους παίκτες που ήρθαν για να ενισχύσουν την ομάδα απαιτείται οριστική διευθέτηση του ζητήματος, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Παραμονές του δυσκολότερου ως τώρα φετινού αγώνα και με μία μόνο εβδομάδα να απομένει μέχρι να κλείσει το παρατεταμένα ανοιχτό μεταγραφικό παράθυρο του φετινού καλοκαιριού, η εξεύρεση λύσης μέσα στις επόμενες ημέρες είναι υποχρεωτική.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X