ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Και τώρα Κέρκεζ και προγραμματισμός

Το κεφάλαιο μισθολογικό έκλεισε, ανοίγουν τα επόμενα

Δημήτρης Βρουλλίδης

Η αισιοδοξία πως το πράγμα πήγαινε να κλείσει θετικά εκφραζόταν ούτως ή άλλως τις τελευταίες μέρες. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε το βράδι της Τετάρτης (20/5) ήρθε να την επιβεβαιώσει, βάζοντας τελεία και παύλα στο θέμα του μισθολογικού. Με το κεφάλαιο αυτό να είναι πια κλειστό, οι άνθρωποι της ΑΕΛ μπορούν να αφοσιωθούν πλήρως, χωρίς αντιπερισπασμούς, στον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο.

Πρώτα απ’ όλα αναμένεται να δουν τα του οίκου τους. Εκκρεμότητες δεν υπάρχουν μόνο στις περιπτώσεις των Αντάμοβιτς, Αγκάνοβιτς και Χουράδο, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται, αλλά και στο θέμα του Άντρια Μάιντεβατς. Ο δανεισμός του Σέρβου είχε ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν, η επιθυμία του Κέρκεζ να τον κρατήσει στη Λεμεσό είναι δεδομένη και ειπωμένη κι έτσι αναμένεται να γίνει προσπάθεια για να συνεχίσει να φορά γαλαζοκίτρινα και τη νέα σεζόν, μετακομίζοντας σε πιο μόνιμη βάση από τη Μάλτα στην Κύπρο.

Βέβαια, δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει να ανοίξουν κι άλλα μέτωπα, περιπτώσεις παικτών που έχουν μεν συμβόλαιο, αλλά ενδεχομένως να γίνουν συζητήσεις για να «σπάσει» δηλαδή. Δεν χρειάζεται να έχει κανείς ιδιαίτερα ανεπτυγμένη ικανότητα στην ανάγνωση πίσω από τις λέξεις για να καταλάβει ότι ο Μπόρις Γκοντάλ, λόγου χάρη, με βάση τα όσα είπε στους συμπατριώτες του δεν αποκλείει τίποτα, κι ας έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο (αναλυτικά όσα είπε εδώ).

Σε κάθε περίπτωση, αυτό το καλοκαίρι, το κεφάλαιο του προγραμματισμού της ΑΕΛ δεν θα περιλαμβάνει το ουσιαστικό «βιασύνη». Χρόνος υπάρχει, το ίδιο κι υπομονή. Ούτως ή άλλως, ριζικές αλλαγές κι ανοικοδόμηση δεν αναμένονται.

Είναι, βεβαίως, αυτονόητο ότι σε κάποια στιγμή θα πρέπει να κλείσει και τυπικά το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας της ομάδας με τον Ντούσαν Κέρκεζ. Η παραμονή του στην ομάδα θεωρείται δεδομένη με βάση και τα όσα είπε εδώ και μέρες ο ίδιος ο Αντρέας Σοφοκλέους, όμως η τυπική έστω επισημοποίηση της μεταξύ τους συμφωνίας είναι, όπως και να το κάνουμε, μια ακόμα ανοιχτή εκκρεμότητα που πρέπει να κλείσει, έστω κι αν στο τέλος της ημέρας δεν απαιτούνται παρά μόνο μερικά λεπτά συνοπτικής διαδικασίας, που έλεγε κι ανακοίνωση της συμφωνίας διοίκησης-παικτών για το μισθολογικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

ΑΕΛ: Στόπερ για το «μέτωπο»

Ο κεντρικός αμυντικός είναι στις προτεραιότητες και τα «θέλω» της ομάδας απ' αυτόν γνωστά
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
X