ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Γενική ξενέρα...

Οι «γαλαζοκίτρινοι» πρέπει να συμβιβαστούν με τη νέα τάξη πραγμάτων

Την ερχόμενη Δευτέρα η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο Τσίρειο, σε ένα παιχνίδι το οποίο υπό άλλες συνθήκες θα κέντριζε το ενδιαφέρον χιλιάδων ΑΕΛιστών.

Δεν πρόκειται όμως να δούμε τέτοια εικόνα τη Δευτέρα. Ο αγώνας θα γίνει μεταξύ συγγενών φίλων όπως συμβαίνει στα πλείστα παιχνίδια των «γαλαζοκιτρίνων» της Λεμεσού τον τελευταίο ενάμισι χρόνο.

Η ΑΕΛ είναι ίσως η ομάδα που επηρεάστηκε περισσότερο από την εφαρμογή του μέτρου της κάρτας φιλάθλου. Δεν είναι όμως μόνο η κάρτα φιλάθλου που φταίει για την απομάκρυνση των ΑΕΛιστών από τα γήπεδα. Είναι και η διοικητική αβεβαιότητα που βαραίνει ακόμα περισσότερο το κλίμα στην ομάδα. Στις τάξεις των οπαδών υπάρχει μια γενική ξενέρα για όλα όσα βλέπουν γύρω τους.

Αυτό φέρνει αρνητικό αντίχτυπο στον Ντούσαν Κέρκεζ και τους παίκτες του. Είτε αγωνίζεται στη Λεμεσό, είτε εκτός Λεμεσού είναι το ίδιο για ΑΕΛ, η οποία έχει χάσει εδώ και αρκετούς μήνες το πλεονέκτημα της έδρας. Θα πρέπει να μάθει να ζει με αυτό δυστυχώς, τουλάχιστον μέχρι να αλλάξει η κατάσταση. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΕΛ  |  ΑΕΚ  |  Κέρκεζ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση